Vi ses i ARVIKA!

Det här kan mycket väl bli tidernas festival!

DAF – DER SHERIFF

SANTIGOLD – GUNS OF BROOKLYN

NINE INCH NAILS – WISH

DEPECHE MODE – STRIPPED


Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php on line 80

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/classes/YARPP_Core.php on line 1870

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/classes/YARPP_Core.php on line 1870

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/classes/YARPP_Core.php on line 1870

Kommentarer

16 kommentarer till “Vi ses i ARVIKA!”

 1. otto 1 Jul 2009, 22:41

  Vill inte förstöra för dig men ha inte för höga förhoppning på Depeche Mode. Segare första halva på en spelning än den i Köpenhamn igår får man leta efter. Den som kom på idén att börja med tre låtar från världens segaste skiva borde de kicka. Kasst ljud var det också, åtminstone där jag stod. Världens fetaste bas dock, som grötade ihop alla låtar väldigt fint. Ärligt talat det här var inte bra. Jag hoppades och låtsades att jag skulle tycka det var bra men nä nu går det inte längre. Förbandet ska vi bara inte prata om. Jag tänker på alla bra vettiga små synthband som borde fått chansen att stå där.

 2. DMC 2 Jul 2009, 07:47

  Det låter som om du hade en bad hair day i Köpenhamn Otto :D
  Vi kan inte alla tycka likadant såklart men du låter lite bitter…
  Vi reder ut det här i Arvika med några öl! :)

 3. otto 2 Jul 2009, 09:26

  Jo jag låter lite bitter kanske men jag tyckte det var grymt segt i början. Ljudet var tyvärr endast bas där jag stod också. Vid avspärrningen till höger.

 4. DMC 2 Jul 2009, 09:34

  Förväntningarna på Depeche är som vanligt extremt höga vilket medför att om det sviktar det minsta på en konsert så kan man snabbt bli missnöjd.

  Jag vill inte avslöja låtar osv men efter Arvika har väl alla sett depeche så då kan vi analysera mikrosopiskt alla konserterna.

  En sak, på en viss låt (ni kan räkna ut vilken men säg ingenting här) så var bakgrundsfilmen censurerad mot den dom körde i Berlin.

 5. otto 2 Jul 2009, 10:13

  Du har helt rätt i att man har höga förväntningar, tycker dock att man ska kunna ha det på ett band av denna klass. Antagligen har jag fastnat i nostalgiträsket och kommer aldrig att kunna uppskatta det nya U2 (oops dM skulle det vara). :-)

  Angående ljudet då? De jag pratat med som stod i de trakterna där jag stod tyckte även de att basen var för dominerande. I flera låtar gick det knappt höra melodier eller sång.

 6. DMC 2 Jul 2009, 10:47

  Jag stod för nära scen. Hörde mest från sidefills så det är svårt att avgöra därifrån.

  Klart att man har höga förväntningar på Depeche och det ska man ha! Det är som du säger inte ett U2!

 7. Magnus 2 Jul 2009, 16:08

  Såg också DM i köpendanmark (eller som vi här kallar det, Malmö Västra). Får hålla med om att första halvan innan Martins solopass var lite segt …men inte så illa. Däremot så blev avslutningen riktigt riktigt bra plus två extranummer.

  Visste inte om att man censurerade filmerna…men jag kan förstå vilken det var…:)

  Avslutningslåten var väldigt stämningsfull

 8. Magnus 2 Jul 2009, 16:10

  Glömde bort att nämna att förbandet var ett riktigt riktigt bottennapp…passar bättre i klubbmiljö kl. 03:00 efter en hel del bärs då man blir glad bara det är dunk i musiken…

 9. DMC 2 Jul 2009, 20:24

  Parken kändes som klubbmiljö jämfört med Berlin Olympic Stadium :D

 10. DMC 4 Jul 2009, 14:15

  Vad hände med Policy of Truth, Strangelove (inkl censurerad film) Master And Servant och Waiting For the Night?
  Abrupt slut på en trist spelning.

  Annars var fredagen astrevlig! :)

 11. otto 4 Jul 2009, 17:15

  DMC nu låter det som om du har drabbats av en bad hair day :-)

 12. DMC 4 Jul 2009, 18:18

  O++o, det är komplett omöjligt! :)

 13. otto 4 Jul 2009, 19:04

  Jag hade faktiskt tankar på att köra från Växjö upp till Arvika för att se dM igen. Över dagen bara eftersom jag var tvungen att jobba i dag Lördag. Pallade dock inte. Fick nöja mig med att lyssna på dem på P3-Live.

  Jag tänkte alltså ge dem en chans igen ;-) Kanske hade jag varit för tjurig på Parken. Tror ändå att de mått bra av mer synthar och mindre antal trummisar. Tacka vet jag Alans robottrummande.

 14. A2 5 Jul 2009, 20:18

  Arvikaspelningen var trevlig, men Miles Away från Milano. Kan tänka mig att ni som var i Berlin känner detsamma.

 15. Andreas 5 Jul 2009, 21:05

  Det kan man nog lugnt säga. Full rapport kommer imorgon!

 16. DMC 6 Jul 2009, 10:07

  Ser fram emot den :)

Pingbacks & Trackbacks