Tripplish

Flavio har kommit att bli en riktig Göteborgs-sänkare. Han gjorde guldmatchens 1-1 den 1/11. Han gjorde 2-0 målet i cupfinalen. Och igår gjorde han ännu ett klassmål – det direkt avgörande 1-0 målet i supercupfinalen. Säsong 2lax10 har startat. Och AIK är fortfarande bäst. “Nästa mästarna” som de kallar sig på Kamratgården i Göteborg får fortsätta att hålla pytten på kylning. När säsongen är slut i höst kan vi återuppta diskussionen om vem som är svenska mästare. Frågan är om det blir ett lag som kan återupprepa AIKs historiska trippel?

*

Fotnot: AIK är det första laget någonsin i Svensk fotbollshistoria att vinna trippeln. Supercupen må vara ett löjl på många sätt och vis men, som Henrik Rydström sa, en titel är en titel är en titel. Och alla i mediedrevet som ofattbart redan avskrivit AIK i kampen om att kunna vara med i guldracet igen fick något att tänka på.

Kommentarer

6 kommentarer till “Tripplish”

 1. Andreas 7 Mar 2010, 12:17

  En helt underbar intervju med Stefan Selakovic finns här: http://www.youtube.com/watch?v=HsRxKB9o9Io&feature=player_embedded Hahaha!! Vad krävs för att säga: “Idag nådde vi inte riktigt fram till de farliga avsluten och AIK spelade smart i andra delen av matchen. Det är bara att gratulera motståndet och för oss att ta nya tag och visa vad vi kan i nästa match.”

 2. Andreas 12 Mar 2010, 17:53

  Ni som en gång för alla måste förstå vad AIK av idag handlar om kolla det här och kom sen med kritiken! : D
  http://www.youtube.com/watch?v=0jlpz2qt6qU

 3. Jens 12 Mar 2010, 19:10

  Det var ett jävla tjat om AIK.

 4. Andreas 12 Mar 2010, 22:40

  Men kolla länken då för faen!! Det är ju en klassiker!

 5. Jens 12 Mar 2010, 22:52

  Jo jag har kollat länken, och det var faktiskt roligt. Men kolla nu googles textning på Alan Wilders klipp.

 6. Andreas 12 Mar 2010, 23:10

  jag tycker det är mücket roligt. Men jag skrattar inte så mycket som jag gör längs alla labyrintstigar man hittar på Bojans ödmjukhetsskola. Kalmar-Calypson i bakgrunden! Den geografiska mobbingen! men framförallt: När man på fråga femklickar på Djurgårn. Eller varför inte lyssna till “Sparven”… Ja herreje vad roligt…

Pingbacks & Trackbacks