Trevlig helg, dålig vecka för Kollaps.

En legendariskt usel och innehållslös vecka på Kollaps summeras. Vi har uppdaterat och jag har haft för mycket att göra i det vanliga livet. Hoppas att ni kära läsare stannar kvar efter detta debacle.
Nästa vecka satsar vi på nytt och hoppas att det ges mer tid att skriva texter som innehåller mer än en hyllning till Abba och en bild på en fossajävel.

Nu är det dags för en fredagsöl och På Spåret (ett av mina favoritprogram -jag är mer Svensson än jag fattat tydligen) efter hårt studioarbete.

Jag kan ju avslöja några saker:

* Mitt nästa M4TM söder-Quiz (13/2) kommer att ha På spåret tema. Äntligen! att ingen kommit på det innan. Jag ser fram mot det utav helvete och har börjat spåna på destinationer och frågor kring dessa. En mindre revolution i Quizzandet är på G! Se till att vara där.

* Lip Service kommande skiva “Grand Conspiracy” börjar ta form och jag märker att det tycks bli som jag tänkt. En tematisk skiva. Något jag försökt med i hela mitt liv men aldrig lyckats med. Nu i helgen följer samtal med skivans producenter & medarbetare (har redan påbörjats under veckan). För producerad kommer skivan att bli -för första gången vad gäller Lip Service. Singel i april, album efter sommaren.

* Riskparti nästa lördag! Vill nån mer ställa upp? Poker imorgon kväll! Nån mer som vill va med?

* Svart Bröllop har varit  tillbaka i repan efter juluppehåll. Nu inväntas recensioner och annat gött & spännande. Och den fjärde singeln släpps i april med tillhörande video.

* Jag ska bli fotbollstränare! Mer om detta lär följa….

Och en speciell hälsning sändes härmed till en mycket god vän som har det mycket ledsamt och jobbigt nu. Det finns inga ord att säga mer än att man får  hitta sin inre styrka och att livet måste få gå vidare.
Jag finns här om det är något. Dygnet runt.

God helg, vänner! Carpe Diem ta mig fan!

Kommentarer

4 kommentarer till “Trevlig helg, dålig vecka för Kollaps.”

 1. ze german 31 Jan 2009, 14:49

  Skäms inte Andreas. Jag gillar också På Spåret, om man bara hade kunnat ta bort de usla musikinslagen och Oldsberg kassa Göteborgshumor så är det ett kul program. :-)

 2. Jonas R 2 Feb 2009, 09:05

  Usla musikinslag? Såg du Timo Räisänen?

 3. ze german 2 Feb 2009, 17:08

  Jag tänkte på husbandet..

 4. ze german 2 Feb 2009, 17:12

  Kanske ska förtydliga.. Det närmast obligatoriska inslaget där husbandet ska spela ett medley på tre låtar som de tävlande ska känna igen och associera till lämpligt svar är det som jag syftar på.

Pingbacks & Trackbacks