TODAY, MF. TODAY!

Jag har hört “Wrong”. Jag tycker det är den bästa Depeche Mode singeln sedan…ja…svårt att säga men jag skulle bli mycket förvånad om den inte stannar på topp tio genom tiderna.
Jag har hört b-sidan “Oh Well”. Jag tycker det är sjukt bra. 5/5.

Det är de enda två låtar jag hört i deras slutgiltiga form från det som komma skall. GISSA OM JAG ÄR GAAALLLEENN AV GLÄDJE inför den här kvällen! SNACKA om att man matat fram den där gamla välbekanta Depeche-eufori-känslan. Tack gode gud för att det visade sig att jag trots allt hade karaktären att vänta. Det var det inte många som trodde!!

Vi ses ikväll!!

SURPRISES IN STORE AND A WHOLE LOT MORE!

Kommentarer

5 kommentarer till “TODAY, MF. TODAY!”

 1. Nomenklatura 17 Apr 2009, 10:26

  Visst fan, “Oh well” är ju inget albumspår så det är alltså ok att lyssna! (Tänk er in i min situation nu, A1 gav den 5/5, en DM-låt jag aldrig har hört. Den ska jag inom en minut lyssna på för första gången.) Det stavas E-u-f-o-r-i.

 2. DMC 17 Apr 2009, 10:35

  Grymt bra låt!
  Finfin 70-talsbas!

  Fan nu hetsar man sig själv till eurofi!

 3. Nomenklatura 17 Apr 2009, 10:37

  Shit…, å de här var ändå “bara” en b-sida. Lika svart som “Something to do” och lär nog fylla dansgolv för både vänner av gamla DM samt skeptiskt industri-folk. 4:32 minuters orgasm! Jag ser m a o fram till ikväll ganska jävla ordentligt. Nu vill jag fan bara gå å knulla.

 4. DMC 17 Apr 2009, 10:37

  22.00 smäller det!

 5. DMC 17 Apr 2009, 10:40

  Hahaha!
  “Nu vill jag fan bara gå å knulla.”
  Klockrent!

  Jag brukar bli så upphetsad av bra låtar att jag vill nita första bästa person jag ser! :D
  (måste för ordningens skull säga att jag aldrig har slagits i hela mitt liv förutom i typ låg/mellanstadiet)

  Oh Well är en sån låt!

Pingbacks & Trackbacks