Sök och du skall finna

Det är en fröjd att se i statistiken hur många läsare, engagerade som passiva,  Kollaps har.

Men alla hamnar inte här för att läsa om dåraktiga bands misslyckanden eller om mig och mina klåpare till vänner som ställer till det på olika sätt. Nej inte ens listor om Depeche Mode eller Sveriges bästa låtar är intressant tycks det.

481 visitörer har hamnat på Kollaps efter att googlat efter Pattar. Det hela beror på detta gamla inlägg om Clabbe, pattar, betong & Porrfilm. De 63 unika besökarna som sökte efter en porrfilm på Google måtte ha blivigt kraftigt besvikna när de istället fick läsa om när Clabbe Af Geijerstam rattade till Da Buzz ljud på Valand i Göteborg.

104 personer har sökt fakta kring Klysma på Kollaps. Jag rekommenderar legitimerade läkare för diagnos istället för att läsa om Jocke Jantes hypokondri.

Och letar man inte efter ett par ordinära pattar så letar man efter världens största pattar som är oerhört frekvent eftersökt på Kollaps. Jag undrar över detta. Om man nu vill se världens största pattar skall man då söka efter detta eller använda sig av en annan formulering? På engelska kanske?

Ironiskt är ju också att tack vare detta inlägg kommer ännu mer besökare som jagar “schyssta plåtar på pattar” att hamna här på Kollaps.

Många som vill sluta röka (94 stycken) har hamnat på Kollaps efter att ha sökt på e-cigarett. Varför vet jag faktiskt inte.

39 stycken har hamnat här för att få hjälp med oklarheterna kring Sjögrens Syndrom. Men Kollaps redovisar, i viss mån otroligt nog, faktabaserad information om sjukdomstillståndet.

1104 Holländare har varit här. 857 tyskar. 310 Ryssar. 578 från Tonga!! Kollaps förnöjer de mest oväntade platser.

Inlägget “Din Lilla Jävla Kukapa” har månne haft mest läsare. 2161 har iallafall sökt sig direkt till detta inlägg. Att jämföra med ett av de mest lästa inläggen från Depechelistan -det om “Personal Jesus”- som haft 1725 läsare.


Några läsare från Tonga skickar en dansant hälsning till sina “fellow readers in the north”.

*

Kommentarer

2 kommentarer till “Sök och du skall finna”

 1. Jens 8 Jan 2009, 18:51

  Hahaha.
  Ja jag tittar sjalv till statistiken då och då, och oftast blir jag förbluffad. Jag ska inte skriva mer om det där ordet på P, för precis som du säger känns det lite onödigt att uppmuntra till fler besökare sprungna ur det sökordet. Istället vill jag lista några av mina egna favoritsöktermer:

  “mary chain + basisten + letterman (181 visits)” – klockrent, och lite märkligt, för det känns väldigt mycket som en grej vi skrattat åt internt här.

  “boxholmstvåan (117)” – Suveränt!

  “oasis get the balance right (35)” – Va?!

  “sovsäcken började brinna (10)” – Detta är oerhört roligt i min bok. Vad föranledde dessa sökningar? Var det några med trådlöst nätverk som i realtid försökte lösa problemet med att deras sovsäckar fattat eld?

 2. Jimpan 8 Jan 2009, 23:02

  HAHAHA.. underbart boxholmtvåan!! hahaha

Pingbacks & Trackbacks