Santigold & Dansmannen som rörde om i grytan.

Kommentarer

17 kommentarer till “Santigold & Dansmannen som rörde om i grytan.”

 1. Jocke J 11 Feb 2010, 19:36

  Härligt! Vad bra det låter om Santigold förresten.

 2. Andreas 11 Feb 2010, 21:04

  Det låter alltid bra om Santigold!

 3. Fredrik 11 Feb 2010, 21:56

  Fan vilket skönt klipp! Sånt där är alltid kul.

 4. superlimpan 11 Feb 2010, 23:16

  Grymt kul!

 5. superlimpan 11 Feb 2010, 23:19

  Nu förstår jag var Oprah fick idén ifrån till Black Eyed Peas klippet.

 6. Fredrik 12 Feb 2010, 00:38

  Fan va den här låten svänger förresten. Jag var aldrig så sugen på Santigold när plattan kom men det här kan vara ögonblicket som skapar intresset. Kommer inte ens ihåg hur plattan lät utöver det här. Fast jag vill minnas att jag tyckte att den var tråkigt snygg och tråkigt spretig. If that makes any sense. Får väl ta en omtitt.

 7. Andreas 12 Feb 2010, 07:20

  Limpan> Jag tror att idén på Oprahgrejen mycket väl kan komma från det här men jag tror också att Bounce har inspirerat med sin Michael Jackson hyllning!

  För övrigt så var väl Oprah helt ovetande om vad som skulle ske därav hennes helt extatiska reaktion. Men fan vad coolt det är!

  Lite frågar jag mig också när jag kollar ovanstående klipp om inte typ nån form av organisation ändå ligger bakom. Men då ska ni veta att det finns andra filmer från olika vinklar på kalsongdansaren under hela Santigolds gig på Youtube. De som sitter är på en platå ganska långt över scenen. 30 meter nedanför dansar typ 10 000 framför scenen. Så det är fullt möjligt att allt som händer är spontant och orsakat av stundens rus.

  Till Freddan vill jag bara återigen säga att Santigold var, är och kommer fortsätta vara en av de bästa artisterna som kommit fram på bra länge. Vrid upp volymen och njut! Den här låten heter “Unstoppable”.

 8. Fredrik 12 Feb 2010, 08:20

  Jo jag lyssnade igenom skivan lite snabbt igår, bara för att fräscha upp minnet. Det var lite som jag kom ihåg att jag tyckte första gången. Spretigt. Det behöver inte va dåligt, de flesta låtarna är ju rätt bra, men jag märkte att det var en ca tre låtar med ett visst stuk som tilltalade mig mest, och då blev dom poppigare låtarna bara i vägen.

 9. Jocke J 12 Feb 2010, 09:27

  Unstoppable tillhör de sämre spåren på skivan. Bara produktion inte mycket till låt.

 10. Jimmy Monell 12 Feb 2010, 09:44

  Freddan. Plocka ut russinen och njut.

 11. Jens 12 Feb 2010, 11:38

  Intressant vinkling av exakt samma klipp: http://www.youtube.com/watch?v=fW8amMCVAJQ

 12. Andreas 12 Feb 2010, 14:02

  Oerhört sanningsenlig vinkling! Och hur många gånger har man inte stått i en halvcirkel på Stockholmskonserter. Förr hade jag som ett eget uppdrag för kvällen att ställa mig framför alla i den tomma ytan. I princip varje gång det hände så fylldes det på ganska snabbt.

  Såvida det inte var en tisdagskonsert på Alcazar såklart.

 13. DMC 12 Feb 2010, 15:13

  Tack Strage!

  http://www.pastan.nu/bloggen/inlagg/fredriks-kronika-melodifestivalen-ar-ren-ondska.2537

  Själv kallar jag skiten för Tragedifestivalen.

 14. Thobias 12 Feb 2010, 15:59

  och varför är inte the Blob med under världshistoriens bästa filmer. Helt ofattbart.

 15. Thobias 12 Feb 2010, 16:06

  Problemet är väl att man som kreddtaliban ser kampen mot Satan i väst som en enklare kamp än den att förlöjliga Melodifestivalen. Man kan göra det hemma på sin kammare med folk som har likadana åsikter. I övrigt pratar man ju för döva öron. Det är lönlöst helt enkelt. Bra dock att en kreddtaliban äntligen går ut och skriver om det:)

 16. Fredrik 12 Feb 2010, 16:09

  Nej jag tycker nog Unstoppable är en av dom coolare låtarna Jocke. Jag har mer problem med dom andra stilarna på plattan. Dom tråkar mig lite. Men det är ju det som kan va problemet med artister som spretar stilmässigt. Olika bitar funkar vid olika tillfällen. Just nu funkar Unstoppable för mig, och därför funkar t.ex. LES Artistes sämre.

 17. E-mannen 26 Feb 2010, 13:15

  Såg en liknande sak hända på en Billie The Vision & The Dancers konsert i Malmö i somras. Väldigt stel publik fram tills de sista låtarna då 2 aningen berusade yngre gentlemän började dansa längst fram. Efter ett tag kom 2 till och sedan rasade det iväg med indieflickor i strid ström! Det var jäkligt häftigt att se.

Pingbacks & Trackbacks