Saken Är Bajs

Låt oss sänka ribban rejält och prata lite bajs.

Fikade idag på Jockes fik i Gröndal och snackade skit med Freddan. Om när han var på Roskilde och stack iväg in till McDonken för att fräscha upp sig lite. Bakis så in i helvete går han in på toaletten och plumsar ut en stor mängd stenhård vara. När sedan Freddan spolar höjs allt innehåll i toan istället för tvärtom. Det spolade alltså upp istället för ned. Vatten, papper och klossar avstannar jämsmed kanten. En skärrad Freddan kliar sig i skägget och tar ganska snart det enda vettiga beslutet. Att sjappa. Så snabbt och osynligt som möjligt. Han öppnar försiktigt dörren och kikar ut genom glipan. Ingen där just då. Freddan, ljudlös, nästintill osynlig drar.

Jocke uppmärksammade denna historia och toppade den med när han hade glömt låsa när han satt på en offentlig toalett och torkade sig i arslet.

Vips hade Monty Python anden flugit i oss och vi toppade varandra med historier om när man tvingats skita i skogen, om när en polare fick diaréattack mitt under brinnande fotbollsmatch och var tvungen att springa av för att fräsa ut tarmen på en gångstig.

Därmed efterlyser jag nu en fortsättning på pränt. Jag vill helt enkelt ha era värsta bajshistorier. Sen nominerar jag de värsta och så röstar vi fram en vinnare.

Kör Hårt!

(Om det är en historia om er själv och inte vill berätta kan ni ju alltid köra med klassikern “Det var min polare”)

Kommentarer

17 kommentarer till “Saken Är Bajs”

 1. Jocke J 13 Oct 2008, 10:18

  Min Södertäljekusin berättade en story om en kompis till honom som vaknade upp på soffan efter ett fylleslag i en villa. Han känner att det är ett rejält “Durchfalle” på gång och rusar mot WC, slänger sig på toan och släpper lös kanonerna på navarone typ. Då ser han att festens värdinna ligger i ett skönt skumbad i karet. Ajaj.

 2. Andreas 13 Oct 2008, 11:53

  hahaha!!

  Här kommer en till. Den handlar ioförsig inte om bajs utan om kiss men låt gå.

  Jag var väl kanske 13 år, hemma hos en kompis och vi satt och busringde. Min kompis var så fasansfullt roligt att jag bokstavligen kissade på mig. Det var vinter och jag hade långkalsonger under byxorna och jag blev rejält blöt. Så jag ursäktade mig och gick på toalett. Det var vidrigt att ha på sig de blöta långkallingarna så jag tog av mig dem helt enkelt och vips kunde jag fungera igen. Men vart fan skulle jag göra av långfillorna? Jag kastade dem under trappen ner till mitt kompis rum bakom en vas eller nåt. Jag tänkte att jag kunde mygla med mig dem hem senare när jag skulle hem utan att nån såg det.

  Det tog väkl tio minuter sen stod min kompis mamma med de kissiga kalsongerna i handen och undrade vems det var. Jag fick knallröd resa mig upp ta kalsongerna och av kompisarna utskrattad lämna huset.

  Jag gick ut i den smällkalla kvällen till min cykel. Jag fäste kalsongerna på pakethållaren och cyklade hem. Jag cyklade skogsvägen via Bredstorps bandyplan. Det pågick en match och jag stannade och tittade en halvlek. Sen cyklade jag hem. Kalsongerna blev kvar på pakethållaren och nästa morgon hade kisset fryst till is. Det var bara att bryta loss dem och lämna in till morsan.

 3. Fredrik (En Lömsk Jävel) 13 Oct 2008, 13:40

  När jag var liten, sisådär fem kanske, så hade jag en polare över och lekte loss i mitt lilla pojkrum med he-man gubbar och dylikt. Plötsligt behöver antingen jag eller han gå på toa. Knatar till toan: låst. Tar då det otroligt smarta beslutet att kissa i en liten blå plastburk som jag hade. Jätteroligt tyckte vi. Smart! Annars hade han/jag ju kissat på sig! Problemet blir sedan vad vi ska göra av burken. Det är då det lite mer osmart kommer in. Jag tycker att min leksakslåda under sängen är ett jävligt bra ställe så länge.
  Ja, leken fortsätter och så som barn är glömdes burken bort. Efter typ en vecka börjar morsan och farsan att undra vad fan det är som luktar i mitt rum. Dom misstänker att det ligger en död mus någonstans eller nått sånt mer normalt otyg. Så dom ringer helt enkelt Anticimex. Det kommer en lirare i rejäl overall och börjar rota runt. Efter en sådär fem minuter hittar han den lilla blå burken med en geléig hinna i, håller upp den för morsan och farsan och undrar om dom kan tänka sig veta vad det är.
  Tack och lov var jag för liten för å skämmas men morsan och farsan blev lätt röda om öronen.

 4. Jocke J 13 Oct 2008, 18:46

  Jag efterlyser en viss gotländsk baron som har något att berätta om ett besök på Fridhem.

 5. Jimpan 13 Oct 2008, 21:04

  OK…. Den nakna sanningen.

  Jag och min producent-compadre (på den tiden) Adel var i stätera på “träffa skivbolag och annat viktigt folk resa”. Vi kände oss riktigt grymma när vi checkade in på Hotel Belvadere i New York. Vi stiger in i vårt rum med dubbelsäng… Härligt säger jag och sträcker ut mig som en katt på sängen. Jag upptäcker till min fasa en använd kondom som ligger och gäckar i ett hörn, myset avbryts. Adel har på något sätt förutom Finska och arabiska rötter även Australiensiskt påbråd!! Så han får till uppgift att ringa och klaga, detta gör han bra för bara en stund senare kommer en tös med plasthandskar på sig och plockar upp gummit med en ursäkt och viss skeptism inför dessa pop killar från Sverige som delar dubbelrum. Vi var ganska säkra på att hon nog trodde att vi hade “burnt some rubber” Nog tänkte vi när hon lämnat oss. Vi var i NY och Adel var pissnödig så han tog med sig en cola-light och gick in på toa. Efter den heliga stunden kommer han ut och klagar på att det rinner ner lite dåligt efter att han spolat. Jaha säger jag och går in och skiter det skulle jag INTE ha gjort. när jag spolade så höjdes vattennivån oroande för att stanna precis innan den härliga soppan är på väg över kanten. HELVETE tänker jag vi kan ju inte ringa efter tösen igen. Så jag tog saken i egna händer och böjde ut en stålgalge som jag började joxa i holken med, lyckosamt för nu drog sig innehållet långsamt tillbaka. Jag berättar för Adel vad som hänt och han drar en lättnadens suck “skönt att jag inte behövde ringa igen”. Jag gjorde en sista check och tycker det ser lovande ut så jag……. spolar en gång till…. nu flödar hela innehållet ut över toalettgolvet.
  ….En stund senare står en kille och tvättar upp och fixar toaletten. Bredvid står tösen med ett leende och önskar oss en god natt.

 6. Andreas 13 Oct 2008, 21:15

  This is not to satisfactory skulle ni ha skrikit då!! Ha ha ha! Mera mera!

 7. Sjögge 16 Oct 2008, 10:32

  Jag vill inte nämna honom med namn. Men han är min yngste bror.

  Han bodde i USA för ett par år sedan och blev hembjuden till en fin familj med snygga döttrar.

  Under middagen ursäktade han sig då han blev “opasslig”. Gick till toan på övervåningen för att “leverera”.

  När han spolar märker han att vattennivån stiger. Stiger. Och… STIGER.

  Till sin fasa ser han också hur den bruna korven stiger med vattennivån – den flyter helt sonika.

  Det ville sig inte bättre än att det rinner över och att korven lägger sig på golvet i all sin prakt.

  Då erinrar han sig att det var en lapp på dörren utanför. Han smyger ut och tittar och där står det “broken, use toilet downstairs”.

  Vad göra? Jo… pojken lindar in den lilla nallen i ett paket av toapapper. Stoppar den under tröjan. Och nu följer en prestation av sällan skådat slag.

  För att ta sig till den andra toaletten måste han gå igenom matsalen där det fina sällskapet med de snygga döttrarna sitter.

  Efter en halvtimma på toa går han alltså förbi matsalsbordet med en inlindad bajskorv under tröjan.

  Ja jävlar…

 8. Andreas 16 Oct 2008, 11:49

  Ha ha ha!!!

 9. Jimpan 16 Oct 2008, 12:04

  Ha ha

 10. Thobias 16 Oct 2008, 12:44

  Från en polare då givetvis som strax efteråt lämnade sitt föräldrahem för gott (inte så svårt att förstå efter detta). Enda andledningen till att storyn kommit ut överhuvudtaget är att en annan polare sov över hos hans föräldrar efter ett brutalt fylleslag.

  Kompisen går upp från källaren där de sov mitt i natten, halvt sovande, för att dumpa. Han lyfter på vad han tror är locket och sätter sig för att kräma. “Locket” är givetvis stolsdynan som lyfts och han bajsar rätt ner på en av köksstolarna. Efteråt somnar han med byxorna nere i köket.

  Den andra polaren vaknar upp på morgonen av att polarens morsa står och skriker i köket “din jävel – du skall ut ur mitt hus!!!

  Den synen som mötte henne var hennes son liggandes med byxorna nere i knävecken på köksgolvet, bajs på köksstolen, kladdiga servetter spridda över golvet och två små taxar som girigt stod och slickade min käre polare i ändalykten.

 11. Jens 16 Oct 2008, 13:05

  Göta Petter.

 12. Jimpan 16 Oct 2008, 13:20

  vad i helvete… vikken story!

 13. Thobias 16 Oct 2008, 13:46

  Jo den har tagits upp en och annan gång på återträffarna;)

 14. Andreas 16 Oct 2008, 15:03

  Ha ha ha!! Nu börjar vi något som liknar något som kan framröstas till en topplista snart! : D

 15. Superlimpan 16 Oct 2008, 17:55

  Det där kallar jag en riktig skithistoria! :D

 16. Jimpan 16 Oct 2008, 18:04

  Om det blir topplista så kanske jag måste förtälja min jobbigaste…

 17. Andreas 16 Oct 2008, 18:14

  Vad väntar du på? Ut med språket!

Pingbacks & Trackbacks