Porrbruden i Berlin

1. Porrbruden i Berlin
2. Guiden på Bussen till Efesos
3. Spoonmannen i Friedrichshain
4. Snubbarna på Marknaden i Milas
5. Mack-kärringen i Belgrad
6. De Charmiga Danska Papporna
7. Den Rumänske Dragspelaren vid Brandenburger Tor
8. Snubbarna på Restaurangen i Bodrum
9. Den turkiska Konduktören och Tullarna
10. Dårarnas Sammansvärjning vid Malmö Station

Berlin var prima. Man kan säga att I fucking love the city. Och snart kommer vi åka dit igen. Inget snack.
En dag i den härliga staden var det parad. CSD. Christopher Street Day.  En Prideparad x 10 ungefär. Louise och jag satte oss i närheten av Zoologischer Garten och började pimpla öl. Det kom några skurar, i övrigt var det ljuvt. Efter ett tag hörde man en pumpande baskagge på maxad volym. Bussarna, lastbilarna var nära. Sedan strömmade det in en enorm mängd fantastiska människor i extravaganta utstyrslar. Bögar, flator, metrosexuella, bisexuella, sexuella, festsugna, fettsugna, transor, fetischister och allt man kan tänka sig. Jag står upp för så gott som alla subkulturer och diggar dessa jättefester skitmycket.

Det finns ett enormt klubbliv i Berlin och de allra flesta av de bästa var representerade med bussar. Vi väntade in den bussen som skulle ha den bästa musiken. Och till slut kom den. Vilket jävla tryck! Vi hörde en “Tainted love” remix med Soft Cell, tidigare aldrig hörd, som fick oss att bågna. Vi lämnade vårt ställe och hakade på efterföljet. 

  

Så jävla förbannat roligt. Vi dansade, skålade och vinkade. Plötsligt var vi en del av paraden. Gatorna var fyllda av festglada människor som dansade och jublade. Blev man ölsugen var det bara att hoppa in på en pub och köpa ett par bärs och sen dansa tillbaka in till positionen.

Efter ett tag, när bussen stannat till lite, märker vi att det plötsligt hopats en bunt män med kameror runt våran buss. De trängs och bökar och riktar objektiven mot ett och samma håll. Vi vänder oss om. Där står en brud och posar. Hon sträcker ut tungan och simulerar en fittsmekning på sig själv. Bakom henne dansar en krallig, skallig tysk som förefaller vara kvinnans pojkvän ty de slickar på varandras tungor. 

Ofattbart nog har jag lyckats hitta en bild på detta. Low and behold:

JAG HAR TAGIT BORT BILDEN DÅ JAG KÄNDE ATT DET VAR ÖVER GRÄNSEN ATT OUTTA EN PERSON PÅ DET SÄTTET. 

Paraden fortgår och jag & Louise får svårt att koncentrera oss igen. Kvinnan står där på bussen och gör samma min om och om igen. Hon försöker förtvivlat att se sexig & porrig ut, vi tycker det hela mest är riktigt pinsamt samt ganska underhållande för hon ser oftast jävligt rolig ut. Men snubbarna med kamerorna verkar nöjda och plåtar på. Till slut blir det hela lite för mycket och vi lämnar paraden men bestämmer oss för att på kvällen dra till den klubben som hade bussen. Musiken var grym helt enkelt och övriga människor verkade vara sköna.

Vi drar hem till hotellet och laddar med mer bärs. Vi får en svacka och somnar nästan, men vi lyckas ladda om och vid elvatiden anländer vi till haket. Det är ingen besvikelse, inredningen är skitsnygg, musiken helt i vår smak. Dock var det något folktomt. Vi hade kommit lite för tidigt tydligen. Vi beställde in lite dricka och satte oss i en soffa och iaktog de få som kommit dit. Vad ser vi då? Ja vad ser vi ?? Ja. Det jag nu ska beskriva har jag icke skådat innan. Jag visste inte om jag skulle skratta, gråta eller bara implodera på plats.

I baren sitter bruden från bussen. Hon sitter på en stol i baren och dricker kaffe. Bredvid henne sitter en snubbe i skinnväst. En annan snubbe än den på bussen. Han sitter lutad med ryggen mot väggen, ja karln halvligger över sin barstol. Han har på sig läderbyxor noterar jag. Han..  Men vänta nu… Han har ballen utanför brallorna. Han har praktstånd. Och bussdamen sitter och runkar av honom. 

Jag tittar snabbt bort. Tittar på Louise. Hon har sett samma sak. Vi skrattar. Och tittar igen. Det fanns inte en chans att låta bli.

Kvinnan böjer sig snabbt ner över mannens mellangärde och suger tag i ballen. Två sekunder senare sitter hon rak i ryggen igen. Tar en klunk kaffe, runkar vidare. Mannen halvligger i sin position och ser väl lite sådär halvnöjd ut. Bruttan är helt blasé och medans hon ökar farten på näven kan hon inte hålla sig utan sträcker sig mot ett fat med ost och kakor. Hon får fatt i en havrebaserad platt kaka och tar ett smuligt bett. Utan att sluta handtralla tysken i lädervästen. Som börjar se allt mer besvärad ut.

-Vad i helvete är det som händer? säger vi till varandra. Det här är bland det sjukaste vi sett konstaterades det. In kommer då två andra män. Klädda i sjömanskostymer. De känner kvinnan och hälsar. De stannar och snackar. En av dem gör high-five med henne. Ja allt är helt normalt. Förutom då att hon fortfarande drar i den pösige mannens snopp. Han ser inte helt jiippiii ut i sin position. Den nyanlände sjömannen kör en high-five med honom också. Responsen var halvengagerad.

Och nu började stället fyllas med folk från paraden. Så hon vänder sig om, lyfter upp sin kjol och han tränger in i henne. Doggystyle i 10 sekunder. Hon äter en ostbit under tiden och tittar på sin klocka. Det här känns inte bra.

This is not to satisfactory.

Vi kände att det var dags att röra på oss lite och försvann därifrån. Kvällen fortlöpte. Vi dansar, dricker och har skitkul. Stället är packat av färglada människor, rökmaskiner & stroboskopljus. Sent omsider ser vi kvinnan dansa & hångla på en högtalare med en annan man. Hon är lättklädd och dimögd. 

Och ännu senare, kanske är klockan tre, blir det stor uppståndelse i ett av klubbens inre hörn. Män trängs i skockar de sträcker nacken för att titta, de nästan klättrar på varandra. Vi kilar dit för att se vad som står på. Vad hände där då i det där upplysta?

Det var vår vän från bussen igen. Nu väldigt lättklädd, låt oss kalla det naken. Där fanns två män –två andra män än de tidigare nämnda- och de var tillsammans med kvinnan filmade av två stora filmkameror. Vad de pysslade med krävs det väl inget geni för att lista ut.


Kommentarer

9 kommentarer till “Porrbruden i Berlin”

 1. Jonas R 22 Aug 2008, 09:19

  Med tanke på det fortsatta händelseförloppet känns din omtanke för kvinnans anonymitet något överdriven.

 2. Andreas 22 Aug 2008, 09:25

  Möjligen är den det. Men det kändes som att en gardering skulle vara på sin plats. De som vill se en bild på vraket kan ju kontakta mig så mejlar jag bilden. : )

 3. Jonas R 22 Aug 2008, 10:51

  Det är OK, jag kollade i bildarkivet, det var inte mycket att ha…. ababab

 4. Sjögge 22 Aug 2008, 11:28

  Underbar berättelse. Mejla mig bilden bums.
  (Visste inte att fettsugna hade en egen subkultur)

 5. Andreas 22 Aug 2008, 11:47

  Jonas R > Vissa är för nyfikna och smarta för sitt eget bästa!

  Sjögge > Du kan m a o hitta den om du letar..

 6. Sjögge 22 Aug 2008, 13:53

  Ja, hon ser lite utarbetad ut.

 7. Kai 22 Aug 2008, 14:03

  Låter som en riktigt fräsch kvinna…

 8. otto 22 Aug 2008, 14:52

  Jag tycker hon var en het donna ;-)

 9. Anders 22 Aug 2008, 18:19

  Härlig läsning! Saknar dock bilden. :)

Pingbacks & Trackbacks