Papa Dee

Angående det jag och många med mig vetat ett längre tag -det att det är Papa Dee som är misstänkt för att misshandlat sin fru- så måste jag bara ta upp en grej. Och det är nedanstående uttalande:

“Det är absurt och helt sjukt. Det jag har utsatts för är ett sådant övergrepp. Efter det jag har gått genom förstår jag att organisationer som Amnesty behövs”

Är det inte lite märkligt att Papa Dee, en välberest man med rötter i ett fjärran land, inte förrän nu insett att Amnesty behövs? Det är väl bland mycket mycket annat i den här historien absurt och helt sjukt?

Det finns en hel del annat att tillägga i den här historien men det är inte platsen för det och heller inte just min sak att göra.

Anyway.

Ta hand om er & era älskade. Ha en trevlig helg. Slåss inte. Och framförallt -slå inte er själva så det sprutar blod i hela lägenheten. I synnerhet inte om du har din levnadspartner i samma rum.

Cheers.

Papa Dee, här med en annan utsatt för “häxprocess” -Emilio Ingrosso.

Kommentarer

4 kommentarer till “Papa Dee”

 1. Fredrik 19 Oct 2008, 12:01

  Vadå? Var det hon som slog sig själv eller? Nu fattar jag ingenting.

 2. Jonas R 20 Oct 2008, 09:20

  Enligt försvarsadvokaten så…(och Daniel och Andrea!)
  Flashback ägnar 300+ sidor åt detta för den som vill veta mer.

 3. Andreas 20 Oct 2008, 09:31

  Jo. Man kan väl säga så här – En del av de som hänger här på Kollaps har ganska så ordentlig insyn i fallet..

 4. saom 20 Oct 2008, 11:45

  Tidigt av honom att uppskatta Amnesty nu… Som om Amnestys främsta uppgift är att stötta välbärgade svenska kändisar som anklagas för misshandel.

Pingbacks & Trackbacks