Oasis från Tranås

07-speak-to-be-heard

Tombone Studios nån gång mellan 1999 och 2001:

Jag vet inte exakt vad som hände, men efter jag lagt på alla guror på Peter Månssons demotrummning så kunde jag förvirrad och skrattandes konstatera att jag just skrivit & spelat in en klockren Oasislåt. Det lät inte ett jävla smack som April Tears.

Kanske skulle Noel & co ringt mig så hade jag, kopisten i Mariehäll, shejpat upp det sentida skrala låtmaterialet.

Trevlig helg alla!

Kommentarer

2 kommentarer till “Oasis från Tranås”

  1. Jens 19 Dec 2008, 16:33

    Ja det må jag säga. Tänker man in Liams stämma här istället för din blir det nästintill svindlande.

  2. Fredrik 19 Dec 2008, 16:54

    Oj den här gamla dängan! Kommer du ihåg att den fick några försök med Sabrosa, Andreas?

Pingbacks & Trackbacks