Not so good shit

Musik och sång kan låta på många olika sätt. Till exempel kan den låta så här. Favorit i repris: Den siberiska strupsången.

Och varför inte börja bemästra tekniken i tid? Det är så vackert, så vackert, så vackert.

Kommentarer

2 kommentarer till “Not so good shit”

  1. Jocke J 8 Sep 2009, 20:40

    Den översta från en minut och framåt är bland det roligaste jag har sett!!!
    Miljöbilderna, outputen från männen på isen, det fantastiska soundtracket. Man får en bild av hur livet ser ut i de här delarna av Sibirien. Hade man några som helst funderingar på att flytta dit så omvärderar man nog det efter att ha sett detta.

  2. Fredrik 9 Sep 2009, 01:38

    Den lilla killen är ju också fantastisk (dom ovan känner jag igen sen tidigare)! Det känns som att jag skulle kunna supa mig hur full som helst men ändå inte få fram samma typ av feeling som den där lilla killen med kukgitarren får fram. Jag vill också ha en kukgitarr.
    Och en cigg…

Pingbacks & Trackbacks