Nä nu….!

Jag ber om ursäkt till alla er som har Depeche Mode upp i halsen och utgenom öronen. Straffa mig vid tillfälle med ett näsnyp. Men nu måste jag bara säga en sak till:

Jag ska spy galla på Depeche. Ja ni läste rätt. Jag ska alltså snacka skit om bandet som jag älskar så högt. And here´s why:

DM´s nya singel är “Peace”, det visste vi. Vi visste att det är skit i sin skitigaste form. Vi visste att det är den sämsta Depeche Mode singeln genom alla tider. Jag menar -vilken sund människa vill lyssna på “Peace” hellre än “The Meaning Of love”?

Vad vi inte visste var att Depeche mode som matat oss med 634 remixer enbart denna vecka nu “släpper” råmaterialet till “Peace” för fans att remixa. Men hey! Stopp lille man. Det kosta PENGA!

DET KOSTA PENGA!

Du får m a o betala runt fyra dollares för att få tillgång till skiten. Snacka om att suga ut och profitera på sina fans. Det här är antagligen det vidrigaste mina idoler gjort och då inkluderar jag Andy Fletchers senaste look – Elton John look aliken – (Se Jools Holland framförandet från igår).

Nog för att jag aldrig i hela mitt liv skulle få för mig att förnedra mig med att betala för att göra en remix men gudarna ska veta att det finns det tiotusentals över världen som är beredda att göra. Och det är inget annat än imperialism i det tysta. Fy fan vad fult.

Ladda ner HELA vår nya singel gratis istället. Den är också säg fyra galaktiska rymdmil bättre än “Peace”.


Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php on line 80

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/classes/YARPP_Core.php on line 1870

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/classes/YARPP_Core.php on line 1870

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/classes/YARPP_Core.php on line 1870

Kommentarer

16 kommentarer till “Nä nu….!”

 1. Jens 29 Apr 2009, 14:21

  Risigt. Riktigt risigt.

 2. Per 29 Apr 2009, 15:02

  På min tid kallades sådanna band Dinosurier.
  Dax för lite nytt blod på den scenen kanske.

 3. Thobias 29 Apr 2009, 15:03

  Håller med men å andra sidan kanske andra tänker att “Nu skall jag verkligen visa världen vilken grym mixare jag är och etablera mig i branschen”. Väldigt liten chans javisst men kanske värt pengarna i deras ögon. Sen att DM tjänar fett med stålar som de knappast behöver är ju en annan sak. Jag skulle gärna se DMC göra en mix på “Peace”.

 4. Michelle 29 Apr 2009, 15:08

  Fem galaktiska rymdmil! Jag har den smått på repeat:)

 5. Andreas 29 Apr 2009, 15:15

  Jag ser också gärna en DMC-remix. Kanske kan calle fixa klassen på låten. Men icke fan ska karln BETALA till Depeche för att göra den? Har han inte lagt ut nog med moneys på sina favoriter? KAn inte DM ge honom, säg, 1000 euros istället?

 6. Andreas 29 Apr 2009, 15:55
 7. Thobias 29 Apr 2009, 16:04

  Jag sponsrar honom gärna för att få höra mixen;)

 8. Nicklas UC 29 Apr 2009, 17:34

  Det roliga är att folk säkert hellre betalar
  för “remix-delar” än den färdiga låten.
  Så, Depeche har väl tänkt rätt på sätt och vis…

 9. DMC 29 Apr 2009, 18:25

  Ja det är jävligt gnidigt! NIN har fattat att mp3’or ska vara gratis och att fan-remixar ska vara gratis.

  Jag gör en egen remix av 5.1 matriealet istället.

  F.ö är Peace en fantastik låt.

  Lyssnade på hela SOTU i 5.1 idag på jobbet. Helt alena i vår lilla biograf på jobbet. FYSATAN!

  Sen dängde jag på Yazoo’s båda mästerverk i 5.1.
  Det är svårt att bli lyckligare rent ljudmässigt.

  Och appropå remixer, här spelar Luc Van Acker min mash up av Depeche och Revotling Cocks live :)

  Minihistorik.
  Jag gjorde den 1998. Luc hörde den på myspace för ca 3 år sedan och diggade den och frågade om han fick “låna” den. Givetvis fick hjälten Van Acker göra det!
  Originalet på denna (min vers då) är såklart inte med egen sång… Utan en ren mash up mellan dessa två låtar. It’s No Good och Beers Steers & Queers.

  Mer info om denna mash up komer.

  http://www.youtube.com/watch?v=tnuwYJ9bZbI&feature=related

 10. Jacques 29 Apr 2009, 19:03

  Nja, nu får du nog spara på ettret lite. Visst är det ett girigt och tråkigt initiativ, men själv Depeche Mode har väl knappast med ett finger i spelet med här? Det är snarare den så skenbart gemytlige Daniel Miller, eller någon annan boss på EMI som ser möjligheten till några extra lyxluncher den kommande månaden…

 11. Superlimpan 29 Apr 2009, 19:58

  Skamligt!
  Är det någon som ska till Debaser Medis imorrn och kolla in En afton med Depeche Mode?

 12. Jocke J 29 Apr 2009, 20:04

  Skulle inte “Hole to Feed” bli nästa singel?
  Tycker “Peace” är en bra låt, varken mer eller mindre.

 13. Nomenklatura 30 Apr 2009, 09:28

  Peace brother, Peace!

 14. Alex 1 May 2009, 15:02

  Det är väl Beatport som tar betalt, inte DM? Antar att de vill ha lite för besväret.

 15. Andreas 1 May 2009, 15:48

  Whatever the case m Beatport och EMI och Mr Miller så värnar ju DM om att fans inte ska betala extra på ex konserter. Även här borde de mycket väl ekonomiskt insatta medlemmarna i DM stoppat “the feast of the vultures”.

 16. DMC 1 May 2009, 20:48

  Gör som NIN, gört’ själv.
  Billigast så.

Pingbacks & Trackbacks