More Than This

29. Roxy Music – More Than This (1982)

Långt efter ljudgeniet Brian Eno´s depart gjorde de sin allra bästa låt. På smöriga “Avalon“; deras sista skiva. Men jag har verkligen inga problem med det lite sliskigare sena Roxy Music. Tvärtom. Det här är helt fantastiskt. Det är klart att inget blev sämre att den var med i en nyckelscen i min absoluta favoritfilm “Lost In Translation” heller men det var ett öde låten förtjänade nästan lika mycket som “Just Like Honey“.

Brian Eno är förresten knappast klar med den här listan.

Kommentarer

2 kommentarer till “More Than This”

  1. DMC 4 Jun 2010, 08:28

    Jag lyssnar inte längre på Brian Eno när jag startar datorn ;)

  2. Fredrik 4 Jun 2010, 08:35

    Varje gång jag hör det där ackordet så tänker jag att textrfrasen “Got your letter from the postman the other day…”

Pingbacks & Trackbacks