Miranda Sex Garden

32. Miranda Sex Gardens “Peep Show”

Neubauten kompar, och Wilder hittade sin sessa i bandet. Men egentligen var Miranda Sex Garden alldeles för gotiska för mig . I “Peep Show” hittar de dock helt rätt anslag för min smak. När violinen och järnrören samsas i upptrappningen efter refrängen står hårstråna över hela min kropp.

2. Hansa Studios

3. Moby får ett megabreak genom att sno Alan Wilders briljanta crossover-idé och poppa till den.

8. Come Alive

9. Erasure blir superstjärnor

10. Frank Tovey skriver sin livs låt.

11. Frank Tovey gör om sin syntpopklassiker “Rickys Hand” med hjälp av en banjo -och den blir bättre.

25. Första Albumet: Die Kleinen Und Die Bösen

26. Vince Clarke sjunger.

28. Mute signar Inspiral Carpets.

30. Liasons Dangereuses släpper “Los Ninos Del Parque” & Neue Deutche Welle når en peak.

33. Goldfrapp släpper loss “Strict Machine” på oss.

44. Richard Hawley släpper “Lady´s Bridge”.

47. Fred Vom Jupiter.

Kommentarer

En kommentar till “Miranda Sex Garden”

  1. Andreas Jismark 21 Nov 2010, 22:36

    Helt plötsligt slog det mig att när jag var i Prag sommaren 1994 så var det en Mutegala i stan några dagar senare, tyvärr missade jag men som jag minns det så spelade Miranda Sex Garden, Moby & Inspiral Carpets.

Pingbacks & Trackbacks