Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/themes/kollaps/functions.php on line 20

Mickey & Mallory

#6. I början av Natural Born Killers, på ett truckstop-fik, till tonerna av Leonard Cohen´s “Waiting for a Miracle”. Juliette Lewis dansar vid jukeboxen. Äckliga gubbar är på plats och på väg in. Något ligger i luften och det känns ont på ett härligt sätt.

Olivers Stone kanske inte var direkt hyllad av Quentin Tarantino för sin regi av dennes manus “Mickey & Mallory”, men jag och många med mig är helt begeistrade i den helt makalöst snygga filmen Stone fick ihop. Visst, överspel så det sjunger om det från bland annat Robert Downey JR och Tommy Lee Jones. Men det är ju grymt!

Vi matas med bildspel -skivomslag var tredje ruta, de snyggaste rockvideos som inte är rock videos  som världen sett, provocerande splatter och klippning i slowmotion, fisheye, vidvinkel. Projektioner på himlen, indianer, ormar, Nine Inch Nails, ett vidrigt -men inte osant- porträtt av hur media fungerar när det är som vidrigast, storyn i sig, Juliette Lewis (Vem älskar inte Juliette Lewis?!) och Woody Harrelson i sin livs gestaltning. Natural Born Killers var 90-talets Bonnie and Clyde. Natural Born Killers var filmen som var så snygg, cool och stenhårdQuentin Tarantinos manus faktiskt inte behövdes när allt kom kring. Natural Born Killers är en klassiker och i inledningen, till tonerna av min husgud Leonard Cohens smäktande “Waiting For a Miracle” vet man att det är det magi i närmare två timmar på gång.


Fatal error: Uncaught Error: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php:80 Stack trace: #0 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/themes/kollaps/single.php(14): related_posts(3) #1 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/s...') #2 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/s...') #3 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/index.php(17): require('/var/www/html/s...') #4 {main} thrown in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php on line 80