Lennart Olssons Minnesfond

657
Foto: Jesper Zerman

Text av min vän Daniel Olemyr från AIK-Bloggen.se

Till följd av Lennart Olssons bortgång i måndags kväll har AIK-familjen slutit upp i en gemensam sorg som demonstrerar allt vad den här klubben handlar om. Det har varit alldeles fantastiskt att följa de senaste dagarnas hälsningar till såväl Lennart som Erik.

Många har lämnat smarta idéer om hur man ska förvalta Lennarts insatser för AIK och hans minne på bästa sätt. En av dessa handlade om en minnesfond. Och nu finns den.

Lennart Olssons minnesfond öppnades idag i samförstånd med brodern Erik och systern Ingrid Olsson. Vill du ge ett bidrag kan du sätta in pengar på postgiro-nummer: 1565969-1.

Lennart Olsson älskade AIK villkorslöst och fanns överallt där AIK fanns. Minnesfonden kommer således att användas för att stärka alla AIK:s verksamheter. Varje år kommer de pengar som fonden genererar att utmynna i ett årligt stipendium som delas ut till någon som verkar i AIK:s ungdomsverksamhet. Därför att så hade Lennart velat ha det. Minnesfonden kommer att förvaltas i samförstånd AIK:s huvudstyrelse.

Vila i frid Lennart. Vi tänker på dig och glömmer aldrig.

Kommentarer

En kommentar till “Lennart Olssons Minnesfond”

  1. dissen (tranås) 10 Dec 2009, 21:17

    vet inte om en artikel i en blaska fått mig att lipa innan men Petters i DN var den första…

Pingbacks & Trackbacks