Huuuga!

Bildskafferiet har öppnats, så har även Huga-filerna. Så vad var då Huga för något? Jo det var herrar Sjögren och Jismarks vansinniga, ultra-pubertala  forum för fiktiva berättelser. Vi massproducerade under några år under gymnasiet och nåt år därefter. I magasin, på film, på målningar, på foto, på kassett, på pappersark. 

Avslutningsåret på Holavedsskolan i Tranås satte vi oss i hangaren -skolkorridoren- med ett hundratal tidningar och utgav oss för att sitta på en Cellstoff , delvis den tidning som årligen kom ut nära studenten och innehöll en massa skit om skolans elever. Vår tidning Huga Magazin gjorde inte det. Den innehöll berättelser av nedanstående karaktär. Tjogvis med elever köpte förväntansfulla och fnissiga tidningen för att sedan återvända för att endera slå oss med den eller idiotförklara oss. För pengarna -utlovade att gå till välgörande ändamål- köpte vi oss ett par gigantiska, långa fikastunder på Cafe Royal på storgatan i Tranås.

En varning är på sin plats innan ni läser. Det är makalöst barnslig och icke-korrekt läsning ni står framför. Likväl kan jag fan inte hjälpa att jag fortfarande tycker det är kul. Räkna med en smakuppdelning bland läsarna ty här följer alster nummer ett från Hugas massiva produktionshög: 

 

SÅLD TILL HÖGSTBJUDANDE

Av: Henrik Sjögren & Andreas Jismark nånstans runt 1993

Stina Sirius Bältros var en kvinna full av skit. Tjock, fet, ful kärring. Hon var fjättrad till händer och fötter vid PV:n av sin lömske, men äkta hälft, Benny Bältros.

Tro fan det.

Kärringen hade ju inte lagat mat på flera dagar. Istället hade hon stått och smällt i sig popcorn direkt från kastrullen.

Nu skulle hon till att säljas och grannarna hade flockats runt Bältrosarnas skulle. Bredvid PV:n stod en kanon ifrån vilken tanten skulle skjutas iväg ifall hon inte blev såld. Budgivning uppstod:

– Äh va i hillväättää, ho kan få jobba mä grisa! skrek Brasse i tvärgårn och tände sin majspipa.
-Ett tjog räkor bjudet! fortfor han.

Ett tjog räkor bjudet, förkunnade Benny Bältros buttert.

TVÅ TJOG! ylade Brasse och slog med käppar sina knän blodiga. –TÅÅÅ TJOG SA JAG!!

Cut the crap, Brasse, cut the crap väste Benny och applicerade kärringstycket i mörsaren. -Nu skjuter jag!

Vänta! väste götaskalden Aaron Bricklarp. Jag har ett seriöst bud.

Låt höra, svarade Benny med stor tändsticka mot stort plån.

-Fyra lakan! 

-BAAH!!

Ett sus gick genom flocken som samlats när deras blickar fångade den värnlösa kroppen i skyn.

Nu går vi hem efter denna patetiska uppvisning i dumhet, viskade Gorm i kärret till Brasse som kontrade med följande sensmoral:

-Säga vad man vill om Bältrosarna men ju högre de flyger desto mer ser man av röva.

*

 

 

 


Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php on line 80

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/classes/YARPP_Core.php on line 1870

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/classes/YARPP_Core.php on line 1870

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/classes/YARPP_Core.php on line 1870

Kommentarer

5 kommentarer till “Huuuga!”

 1. Peter S 5 Aug 2008, 21:44

  Detta var förbaskat j-a roligt :D Meeer!!

 2. Jens 5 Aug 2008, 23:13

  Otäckt.

 3. Sjögge 6 Aug 2008, 10:15

  Hur kunde du hitta en bild som passade så perfekt?

 4. Andreas 7 Aug 2008, 16:48

  Ja visst är den fin! : D Flyt och rutin är svaret!

 5. Andreas 17 Nov 2009, 11:29

  Ja jag säger då det. De här gamla Hugahistorierna får mig att skratta så mycket så jag kiknar trots att jag kan dem utantill. Jag kan tydligen aldrig tröttna.

Pingbacks & Trackbacks