Hönsen is no more

Vem tog hönsen frågade vi oss för nån vecka sen. Svaret stödjer flera av teorierna framförda. Hönsens huvudlösa kroppar har nämligen funnits på Järvafältet. Någon eller något har alltså deras huvuden i något syfte. Någon eller något har alltså höstnappat barnens djur från deras boende för att sedan föra dem ett par kilometer ner bort mot obebyggelse där de har giljotinerats.

Att det här ingår i en konspiration med oanade konsekvenser är väl det mest troliga. Frågan är om syntarna från rymden ligger bakom detta. Det kan vara värre. Det kan vara illuminati, det kan vara frimurare, det kan vara tempelriddarna. Det kan vara Haitiska voodoo-utövare, det kan vara hoodoo gurus. O herre je, det kan till och med vara en Belsebubsdyrkande sekt med förgreningar upp i de högsta positionerna i Svenskt näringsliv.

Kommentarer

3 kommentarer till “Hönsen is no more”

  1. Sjögge 26 Aug 2008, 14:54

    Otäck historia det där. Men nu är det lite stiltje i publiceringen. Publicera mera! Jag har för lite att göra på jobbet!

  2. Andreas 26 Aug 2008, 16:18

    Jag önskar jag kunde ha högre fart den här veckan men den lider helt klart av extremt för mycket att göra med skivbolaget & de två kommande releaserna nästa vecka. Im sorry men Kollaps kommer inte gå på högfart den här veckan. Därmed inte sagt att det kommer dyka upp nåt alster helt plötsligt!

  3. Andreas 2 Sep 2008, 12:14

    Det har, något överraskande, visat sig att Hoodoo Gurus hade mer att göra med detta än vad man först kunde tro.

Pingbacks & Trackbacks