Güllück-Saarbrücken-Berlin-Köpenhamn-Tranås

Nu har jag och Louise mellanlandat i Tranås innan vidare avfärd till Stockholm. Vi har haft en grym resa som jag, utförligt, kommer att berätta om senare. Imorgon far vi mot Stockholm och sedan väntar en intensiv tid med studioarbete och färdigställande av Lip Service “Black Cat” samt Eas/Svart Bröllop “Kärlek Gjord Av Hat”.

Kollaps! vill med denna korta mellanrapport mitt i sommaren, med stort léende, tacka alla läsare för bibehållet intresse. Jag ser på ansökarantalet att ni tittar in i stora antal. Det ger hopp för en formidabel omstart när det blir dags igen! Cheers to that!

Här skall ni få en snabb genomgång av våran resa:

Stockholm-Arlanda(Tunnelbana/Buss)/Arlanda-Istanbul (Flyg)/Istanbul-Milas(Flyg)/Milas-Güllück(Buss)/Güllück!/Gülluck!(Taxi)/Güllück(Personbil)/Güllück-Bodrum(Galen Buss)/Güllück-Istanbul(Pamukkale ExpressBuss/Båt)/Istanbul!/Istanbul-Sofia(Tåg)/Sofia-Belgrad(Tåg)/Belgrad-Zagreb(Tåg)/Zagreb-Ljubjana(Tåg)/Ljubljana-München(Tåg-Åh helvete vilket tåg..)/München-Saarbrücken(Tåg)/Saarbrücken(Personbil))/Saarbrücken-Berlin(Tåg)/Berlin!/Berlin!/Berlin!/Berlin(Taxi/U-Bahn/Taxi/Taxi/Taxi)/Berlin-Köpenhamn(Tåg/Båt)/Köpenhamn(Cykeltaxi)/Köpenhamn-Malmö(Tåg)/Malmö-Tranås(Tåg)

Vi missade alltså svävare, enhjuling & helikopter. I övrigt bör vi ha täckt in de flesta färdmedel.

Trevlig fortsättning på sommaren. Nu har vi ju tagit med oss vädret in i landet! ; )

Kommentarer

Kommentarer är inte tillåtna på denna sida.