Gubbmatch Intermission


Det som händer i boxningsringen blir plötsligt helt oväsentligt för publiken. Bakom alla, från entrédörren, hörs ett mörkt, monotont komp.  Alla vänder sig om. Där, i motljus, står några svartklädda män som silhuetter i röken och mässar ut sin uppgivenhet. “Kärlek är för dem, dem som har tur, kärlek är för dem, dem som har tur, Kärlek är för dem, kärlek är för dem”

Pet Shop Boys gömmer sig under huvudstrutarna. Bono gapar, snörar av sig sina sexy boots och önskar han var vital igen. Martin Gore reser sig upp, tar fart, hoppar ut ur ringen och springer och säger till en snubbe i kulisserna: “It´s time now. It´s time to show them all. We need to play them “Wrong”.

Sverige – England 4-1.

*

Previously on Gubbåret 2009:

Efter den mediokra och usla öppningen av favoritgubbarna detta året så är det inget snack om hur ställningen är än så länge nu när även Pet Shop Boys låt är ute:

Pet Shop Boys 1 “Love ETC” (en bra låt känner man oftast igen direkt. Det här gillade jag efter tio sekunder.)
Depeche Mode 0 “Fragile Tension” (oväntat, plötsligt och olustigt nere för räkning efter en snubbling på eget skosnöre. Gore med båda händerna i en handske. En fragil spänning har uppstått. En snabb och mördande comeback från “fel” position är att hoppas på!)
U2 -1 “Get On Your Boots” (kvartett på gränsen till uträknade och utskrattade i sina sexy boots…6…7…8…..)

Kommentarer

Kommentarer är inte tillåtna på denna sida.