Göran, Cornelis, Bellman, Chips.

Det dök upp en hel del material till Kollaps igår under videoinspelningen till “Ung & Döende”. Göran Persson dök till exempel upp mitt i en tagning snett över Bellmans gamla lägenhet. Han vinkade glatt till en poserande Eas.

Freddan höll en oslagbar monolog i Cornelis-rummet, Jocke avslöjade att han släppte en hel del väder när den lettiska polisen lös ficklampan i ögona och själv pratade jag en hel del med gamle hjälten Chips Kiesbye. Jens & min vakans i Freddie Wadlings värld kom på tapeten. Det hotellrummet glömmer jag inte i första taget. Freddie & Chips hade bara varit där i en kvart, men det såg ut som att de levt där i tre månader.

Jag får nog ta och berätta allt senare när det sjunkit in. Men en finfin video tror jag att det blir.  Kollaps lär få en Sverigepremiär på den om ett par veckor.

Kommentarer

Kommentarer är inte tillåtna på denna sida.