Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/themes/kollaps/functions.php on line 20

Freddans Dråpligaste 3-10 & Utanför

Snart dags för topp två i Freddans dråpligaste. Men låt oss innan dess se placering 10-3 samt några anekdoter som hamnade utanför!

Och passa på att skåda Freddan, som är en lysande imitatör, när han skojar som Thåström i videodagboken på http://easonline.se

 1.
2.
3. Borgengigen
4. Rebellen
5. Damerna På Baren
6. Mr. Anderson
7. Öronhänget
8. Freddan v/s SL Rond III
9. Freddan v/s SL Rond II
10. Freddan v/s SL Rond I

Jocke skickade mig en skön story:

“Vi är tillbaka i nattens Lettland, festande på festivalområdet. Jag och Fredrik står och röker vid stängslet som omger platsen och får syn på några poliser som omhändertar en full kille på andra sidan. Vi fortsätter titta och efter nån minut tröttnar snutarna på att släpa killen och inleder den brutalaste misshandel jag har sett.

Klart skakade festar vi ändå vidare. Efter nån timme går vi tillbaka till stängslet för att slå ett par sjuor. Bra tryck i strålarna efter x antal öl. Då tänds en ficklampa rakt i våra ansikten och man kan skymta tre siluetter bakom skenet. En totalt lugn men oerhört fientlig röst mumlar något obegripligt (men med en tydlig melodi av KGB och kallt krig) och vi konstaterar båda i all tysthet två saker:

* Det är samma poliser som vi iaktog för en timme sedan.

* Det är ytterst förbjudet att pissa annat än på toaletter i Lettland.

Jag säger med ett visst darr på rösten:

– We´re very sorry. Swedrja. Muzica.

En av dem svarar med en ton som vittnar om att bara stängslet tillfälligt hindrar dem från att mosa våra västerländska trynen:

– YOU are sorry?

De gula strålarnas kraft visar inga tecken på att avta. Och det är här som Fredrik fullbordar fiaskot. Han är nämligen fullständigt skräckslagen.

– Back Group Back Group! tjuter han, stoppar in drulen utan att nypa av någon stråle, vänder på klacken och springer som en vinthund mot närmaste folkmassa där han försvinner.

Kvar står jag i åtminstone 20 sekunder fjäskandes på usel engelska. Det är nämligen under min värdighet att stoppa in ett fullt pinkandes organ i byxan. Men folk är ju olika. Räkna dock med att Fredrik festade vidare i ett rasande tempo med en rekordfläck på byxorna.”

Och här är några till, i korthet, som hamnade utanför toppen:

* Freddan måttar en spark mot ett kattskrälle som stört honom i månader. Självfallet får den upprörd ägaren syn på detta och vrålar “Vad i helvete håller du på med?” . Freddan svarar “Jag skulle ju bara skoja lite”.

* Freddans mamma, Renja, fyller 50 och det är stort kalas. Freddan, jag, Jocke och Lasse var något av ett husband. Bland annat hade vi Pugh Rogefeldt som gästartist. Men kvällens höjdare utspelade sig sent in på naten. Freddan i endast morgonrock och solbrillor framförandes “Proud Mary” med sin pappa, Uffe, på dragspelskomp. Freddan blev dessutom arg när Uffe lirade lite fel.

* Freddan svimmar under ett gig och faller rakt in i trumsetet.

* Freddan och jag spelar Beachvolleyturnering på Tofta Strand -jag tvingade honom. I första matchen vann vi efter en svettig match mot tre tolvåriga tjejer. I nästa match fick vi möta Mr. Macho & Mr. Macho. Halva stranden tittade när försvararna av indie-anden; herrar röka, rocka & booza blev fullständigt förnedrade av anabolaCarlssons med gigantiska torsopartier. Det var fruktansvärt och alltför traumatiskt för att kunna vara med som “Kul” på en lista. Jag har ändå lyckats behandla min PTSS genom en dikt:

“15-0. 15-0

 Och vi fick inte över en enda boll”

*Freddan satte sig bredvid mig vid en pokerturnering. Han hade aldrig tidigare spelat. På nåt sätt kan man säga att han fortfarande inte har det. Han spelade på varenda giv. Och vann allting. Jag har aldrig sett nåt liknande. Det hade inte heller alla de andra främmande människorna på baren i Visby som satt sig ner för att delta i denna free-roll. Freddans markerstapel bara växte. Han vann på 2-7 mot AA, Han vann på rivern med ofattbara håldrag till stegar och färger. Han slog ut allihopa och vann hela skiten.

*

Den självklara vinnaren “Frank” i två delar publiceras under torsdag och fredag.

n727070350_846415_2555.jpg
En yngre, långhårigare Freddan var inte så lite lik en viss
Jesper Eng i samma ålder.


Fatal error: Uncaught Error: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php:80 Stack trace: #0 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/themes/kollaps/single.php(14): related_posts(3) #1 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/s...') #2 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/s...') #3 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/index.php(17): require('/var/www/html/s...') #4 {main} thrown in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php on line 80