Ett dopp med isbjörnarna

12s06-bjorndrag-562_902103b

En kvinna hoppade ner till isbjörnarna på Berlins Zoo igår. Det var inte helt stabilt men jag förförs ändå av Aftonbladets rapport på nätet.  Det här är det roligaste jag läst på ett bra tag. Tack Roland Johansson!

“– Hon skrek ”jippi” eller något liknande och simmade skrattande i väg, säger ögonvittnet Dagmar Radzick, 50, till BZ news.”

“Då kom världsberömde isbjörnen Knuts pappa Lars, 15, efter henne. 500-kilosbesten bet tag i hennes hand och tuggade på den medan kvinnan sprattlade mellan livbojarna.”

“– Isbjörnarna närmade sig långsamt, säger Heiner Klös vid Berlins zoo till Bild Zeitung.”

“Den biter henne i stjärten, och skötarna måste slå till den i huvudet med en metallstång för att få loss den från kvinnan.”

“– Jag vågade inte riktigt titta hela tiden, säger Dagmar Radzick till BZ news.”

Kommentarer

3 kommentarer till “Ett dopp med isbjörnarna”

  1. Fredrik 13 Apr 2009, 01:24

    Jo jag läste det där också. Helt fantastiskt. Jag undrar vad det är med Tyskland, isbjörnar och psyksjuka kvinnor?

  2. Mattias 14 Apr 2009, 14:16

    Du vet vad du gett dig in i Freddan -se upp när Vera drar med sig en gossedjursisbjörn nästa gång ni ses :-)

  3. Fredrik 14 Apr 2009, 18:40

    Jag kan ju säga att snubben vi bodde hos när jag var nere tourné därnere var smått fascinerad av björnen Knut. När jag visade våra björnar på Skansen för barnen på mitt jobb såg dom måttligt intresserade ut och frågade när vi skulle gå till hästarna (som dom även kunde namnen på redan innan).

Pingbacks & Trackbacks