En ursäkt till!

Det är väl på sin plats att återigen passa på att nämna att jag är hemskt ledsen över Kollaps dåliga uppdatering sedan några veckor tillbaka. Det är underbart att se att så många kliver in varje dag för att läsa. Därför känns det lite ledsamt att jag inte kan bjuda till mer för tillfället. Och det är nog lika bra att ha låga förväntningar ytterligare åtminstone två veckor. Lip Service, skivbolaget, promotion, rep och slutmixen av Eas/Svart Bröllop-albumet sväljer all min lediga tid. Huset ser t ex ut som en krigsskådeplats, vi har helt enkelt inte haft tid att städa undan på sista tiden.

Det kommer lite sporadiska inlägg under Belgien i Sverige, Skafferiet, Huga och Hökaröva men jag längtar till att köra hårt när allt lugnat sig och jag har min fritid tillbaka.

Cheers!

/a.

Kommentarer

Kommentarer är inte tillåtna på denna sida.