En författare i Paris möter sitt livs kärlek och förgörs av densamma

9. BITTER MOON

Roman Polanskis bästa film. Med råge skulle jag vilja påstå. Och jag har redan skrivit om den: Slav till Kärlek

Se även: Frantic, Hyresgästen, Repulsion

Kommentarer

6 kommentarer till “En författare i Paris möter sitt livs kärlek och förgörs av densamma”

 1. Fredrik 28 Jan 2010, 23:05

  Ok! Ännu en högt placerad film som jag nog inte har sett. Polanski är en regissör som jag verkligen har en del att ta igen lite med. En dag ska jag göra det, och det ser jag nog fram emot. Tills dess… Paranoia Agent.

 2. Jocke J 28 Jan 2010, 23:16

  Jag har inte heller sett den. Men jag vill!
  Polanski är cool. såg om Vampyrernas Natt häromkvällen och den är fem plus.

 3. Fredrik 28 Jan 2010, 23:58

  Jag har faktiskt bara sett Rosemarys baby (som jag vill minnas att jag tyckte var riktigt bra) samt Ninth Gate (som jag blev lite besviken på men tycker är mysig).

 4. F Strage 29 Jan 2010, 00:27

  Wow! Respekt. Genom att utse den makalöst briljanta och vansinnigt underskattade “Bitter moon” till den nionde bästa filmen någonsin har du kompenserat för att “Mama Mia” hamnade på plats 21. Extra roligt att du tar upp den just nu eftersom Emmanuelle är aktuell med en ny skiva som verkar toppen. Lyssna på singeln “Dingue”.

  http://www.youtube.com/watch?v=9N5_sdHzv0E

  Bisous.
  /F

 5. Jocke J 29 Jan 2010, 09:48

  Och så gick fanskapet på tv4 film igår :(
  Den hade hållt på 45 min när jag upptäckte den så det fick vänta.

 6. Jens 29 Jan 2010, 11:12

  Mycket, mycket bra film som jag måste se om å det snaraste.

Pingbacks & Trackbacks