Dyrköpt Gratis Svamp

…och så var det Sjögges mormor som var ute och plockade svamp.. Hon gick länge och längre in i den djupa skogen och tillslut fann hon sig själv vilse. En hink full med kantareller kunde inte ringa nåt telefonsamtal så tanten fick orientera sig fram från minnet. Det gick ändå inte bra och plötsligt insåg hon att hon irrat in sig i träskmarker.

Då går gamla människan beslutsamt fram till ett träd och finner därunder en riktigt lång, ganska rak samt stabil pinne. Hon synar stycket och tvekar därefter inte. Hon sätter så pass full fart hon mäktade med mot träsket med pinnen höjd i luften. Därefter händer det som kan tyckas obegripligt.

Hon skickar ner pinnen i träsket där den når botten, därefter flyger kvinnan rakt upp i luften färdandes i en båge. Näst hamnar hon på andra sidan. Hon hade högst medvetet hoppat stavhopp över sankmarken.

Proceduren kom att upprepas över återstoden av träsket och senare kunde hon ta sig ur skogen. Om kantarellerna i hinken medföljde ekipaget förtäljer dessvärre inte historien.

Kommentarer

2 kommentarer till “Dyrköpt Gratis Svamp”

 1. Jens 10 Apr 2008, 14:24

  Det är mycket synd att detta inte finns fångat på film.

 2. Kenny "Osten" Flack 10 Apr 2008, 14:52

  Den här historien känns som ren och skär blaggas. Därför har jag skurit min ena vad med en machete, min vän. Härnäst skall jag spika fast mitt hår i en madrass och hänga löst från taket. Blaggas! Jag skriker BLAGGAS!

  Vänligen/

  Din/

  /Kenny

  “Osten”

  Flacketiflackflack.

Pingbacks & Trackbacks