Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/themes/kollaps/functions.php on line 20

Den Sista Nattvarden

Lost har börjat igen. Jag har medvetet valt att inte skriva nånting om min all-time favoritserie men nu när sista säsongen, sexan, påbörjats kan jag inte hålla pennan borta från tangentbordet längre. Kolla bara den officiella bilden för avslutningen.

Jag vill härmed varna alla som följer Lost via Tv4 att Kollaps framöver kan bli en osäker zon för spoilers då konspirationsteorier om vad exakt det är som händer på ön lär droppa in.

Jag börjar med att lansera en tanke som kommer få er som inte följer Lost att skratta och konstatera att det är ett sunt beslut att inte göra det. De som följer den magnifika serien kommer dock att endera skaka på huvudet eller tyst nicka och stryka under det jag säger; Rökmonstret ÄR Jesus!


Fatal error: Uncaught Error: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php:80 Stack trace: #0 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/themes/kollaps/single.php(14): related_posts(3) #1 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/s...') #2 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/s...') #3 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/index.php(17): require('/var/www/html/s...') #4 {main} thrown in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php on line 80