Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/themes/kollaps/functions.php on line 20

De dråpligaste ögonblicken under Hultsfredsfestivalen 1991-93

5. Kitte sätter fyr på sig själv

Det hände inte ofta i vårt klåpargäng, men nåt år hände det att någon tog med ett gasolkök och tillagade sig ett paket nudlar. Och det var precis vad Kitte gjorde ett av hans första år i Hultsfred. Men det gick inte alls så bra.

Det satt ett gäng runt kitteln och följde Kitte när det skulle kokas upp. Det dröjde kanske fem minuter innan Christian “Kitte” Dick Michel Berg fattade eld.

Självfallet fick kocken panik och satte fart i cirklar runt oss, ylandes. Vi skrattade så vi kiknade. Byxorna brann. Kitte tog då, efter att kutat omkring en stund och snittat världsrekordfart i att löpa små cirkelmönster, ett högst oväntat beslut som snabbt fick samtliga i närheten att sluta skratta och att istället gripas av fasa. Kitte sprang in i sitt tält.

Uuuut ur tältet för heeeelvete, är du galen??! skrek samtliga som med gemensam insats skakade Berg ur sina byxor efter att ha fått ut pyromanen från dödsfällan.

*

 Flera år senare stod Kitte med några homies och tog det Bruno med en öl i näven på en gammal indieklubb på Norra Bantorget. En söt liten pandatjej flirtade med Kitte från bardisken noterade han. Men det var inte så mycket mer med det. Men han tittade ditåt ett par gånger till. Tjejen stod och smajlade upp sig och kastade uppenbara kåta blickar åt Kittes håll. Nu föll det sig inte bättre än att medans flickebarnet stod och posade så gosigt så fattade hennes hårman eld. Men det märkte hon inte. Ett ljus på bardisken hade glödgat upp nackhåren flera centimeter och detta noterade Kitte som lugnt tog kliven över salongen och fram till den upphetsade pandatjejen. Hennes ögon vidgades och pulsen ökade till 120 medans indiekungen nonchalant hasade sig fram till henne.

Kitte: -Hej. Det brinner i ditt hår.

Panda: Heeej. Jaaa ha ha.

Kitte: -Men jag menar verkligen det. Det är nog bäst om du släcker det där innnan du blir flintis.

Panda: (märker att hennes hår faktiskt står i lågor) AAAAAAAAAAAHHHHHHH! (Varpå hon springer iväg)

**

 Exakt hur detta släcktes kanske Kitte kan briefa om. Och om ni vill kan ni ju försöka toppa detta nummer i avdelningen “Raggningsförsök som gick käpprätt åt HELVETE.”


Fatal error: Uncaught Error: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php:80 Stack trace: #0 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/themes/kollaps/single.php(14): related_posts(3) #1 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/s...') #2 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/s...') #3 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/index.php(17): require('/var/www/html/s...') #4 {main} thrown in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php on line 80