Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/themes/kollaps/functions.php on line 20

Change the Rules

Nu är det inte långt kvar tills nästa Lost-mangling. Programmet befinner sig i ett rus, ett all time high. Allt är möjligt och trådarna håller på att knytas upp. Veckans frågeställning är –Hur mycket har spel egentligen med det hela att göra?

Sen starten har vi sett deltagarna spela backgammon, pingis, basket, golf, risk, poker, patiens och mer därtill. Är det så att Jacob och hans Nemesis trots allt spelar ett spel. (Som Ben och Widmore i ett nästan lika stort sammanhang och alla olika huvudkaraktärer utom Des och Hurley i olika konfliktsituationer sen seriens start) Ett spel som månne tar slut när Jacobs kandidater raderats ut? Det är inte många kvar nu. Vart är Unlocke på väg? Vad är “hem”? Varför kunde inte Sayid döda honom på samma sätt som Ben dödade Jacob? Var det för att Sayid blivit svart i hjärtat? Var det för att UnLocke Nemesis Smokemonster hälsade innan -något som inte gick för sig enligt Dogen.

Samme Dogen som den definitivt svartnande Sayid dräpte i bubbelvattnet innan han snittade Lennon straxt efter denne travesterat orden av vittnen till mordet på den riktige Lennon. Chapman som Jarrah hade samma svar. They had realised what they´ve done. Man måste dock komma ihg att Dogen bad om Shephard och Reyes innan han var tvungen att använda sig av Jarrah -den enda kandidaten på plats i templet. Det krävs väl inget geni för att lista ut att Hurley och Jack nu spelar en enormt viktig roll i upplösningen av detta. Sawyer, Sayid, Kate och Claire är ju, till synes, på “fel” sida.

Och till syvende och sist: Visst är Flocke ond. Men hur god är egentligen Jacob?


Fatal error: Uncaught Error: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php:80 Stack trace: #0 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/themes/kollaps/single.php(14): related_posts(3) #1 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/s...') #2 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/s...') #3 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/index.php(17): require('/var/www/html/s...') #4 {main} thrown in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php on line 80