Architect

Architect AKA Daniel Myer är klar som förband till Recoil på Storan i Göteborg nästa vecka. Det låter inte illa alls om Architect -detta trots att Myer varit  medlem i Haujobb tidigare.

Kommentarer

5 kommentarer till “Architect”

 1. Jens 23 Apr 2010, 12:29

  Daneil Myer. Väldigt nära Daniel Miller. Men jag ser inte en enda hare.

 2. DMC 24 Apr 2010, 23:10

  Något av det bästa som framförts av Depeche live:

  http://www.youtube.com/watch?v=Yzntu-kBEKg

 3. Jacques 29 Apr 2010, 14:32

  Finfin Recoil-spelning i Göteborg igår! Även de mer grötiga låtarna kom riktigt bra till liv i “framförandet”, och givetvis var ljudet sådär tarmslitande tungt som det blir när Charlie Wilder pillar och ställer in. Jag gillade särskilt Prey, och givetvis Aggro Mixen på Never Let Me Down Again som provocerade fram en del armviftande. Storan är en fantastisk lokal för sådana här lite mindre och intima konserter, och kvällen blev inte direkt sämre av att jag fick skaka hand med Alan och stamma fram ett “Thank you… for… eehh.. everything, really”, inte olikt en viss bloggskribent :)

 4. Mos6581 29 Apr 2010, 18:06

  Hehe, attans så ooriginell man är – mitt snack med Alan blev exakt likadant. Dock verkade han tycka det var roligt att signera min telefon :)

  Recoilspelningen var fantastiskt bra. Ljudbilden var helt osannolikt bra faktiskt. “The Killing Ground”… ojoj.. och som övergår i Aggromixen. Gut. Videoprojektionen som är vacker och synkad ner till minsta trettioandredel är inte fy skam det heller.

  Architect var inte dålig egentligen men jag var inte speciellt imponerad, totalt sett. Han hade ett rullande bildspel av kanske 10-20 bilder som slumpades fram med unkna transitioner i sann Windows 3.1-skärmsläckaranda. Dessutom framförde han en cover av NE’s “I Give To You” där han sjöng helt vedervärdigt.

 5. otto 1 May 2010, 01:05

  Japp en bra spelning. Bra tryck på låtarna. Lite roligare än skivorna som kan kännas lite “ihopsmetade” efter en stunds lyssnande.

Pingbacks & Trackbacks