Alert!

Kunst und Wahnsinn!

De närmaste veckorna kommer uppvisa en mängd händelser och uppdateringar som kommer få de mest frenetiska perioderna i Kollaps historia att framstå som en lekstuga.  

Depeche Mode ReleaseParty på Nalen 17 April: Veckatliga nyheter och uppdateringar kring artister, dj´s, utlottningar… För att inte tala om alla grejer som kommer hända runt Depeche Mode själva med “Sounds Of The Universe”. PS> Ni som vill sälja grejer på plats maila: info@devotchka.se

Lip Service:  Ny singel “Silent Empire” 24 April,  turnéuppdateringar, video, projektioner, statements…..

Eas & Svart Bröllop: Ny Singel “Stationer” 5 Maj, nya gigs, video, videoblogg på hemsidan redan igång…..

Säbysjön: Seriestart!

Kommentarer

3 kommentarer till “Alert!”

 1. Andreas 26 Mar 2009, 13:29

  Tillägg: Hade det funnits ett bättre läge att släppa boken på än på DM-festen? Nej, antagligen inte. men som ni ser så är mitt schema så fullspäckat att nåt var tvunget att ge vika. Det blev redigeringsarbetet med boken. Nu får vi vänta ett tag med att se den i tryck. Men då uppdaterad med en helt ny skiva. Aldrig kan den då tyvärr kallas Depeche mode 151 vilket känns bittert..men there you go!

 2. A2 27 Mar 2009, 01:25

  SOTU has now leaked.

 3. Andreas 27 Mar 2009, 08:25

  Och då kommer först en bedjan, senare en order, angående detta faktum. På Kollaps! ser vi fram så mycket mot ett minne för livet den 17:e April att vi inte vill, för en gångs skull, höra skivan innan release. När ni som lyssnat vill skriva om den: Gör det nån annanstans. Vi här ska fortfarande kunna diskutera och tråna efter skivan.

  Eftersom jag tagit beslutet och jag driver Kollaps är detta nu faktum och alla som skriver för mycket om skivan här får sina kommentarer bortplockade.

Pingbacks & Trackbacks