Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/themes/kollaps/functions.php on line 20

78 Svenska Låtar

Då var det dags för en ny maratonlista. Jag tänkte ge mig in i den svenska låtskatten. Svenska artister. Med sång på svenska, engelska eller annat. Jag tänkte presentera 78 låtar från 1978 till 2008 som möjligen är de 78 bästa låtarna som gjorts av Svenska artister under denna 30-åriga tidsperiod. Jag säger möjligen för det är ju förstås så att det är tämligen omöjligt att lyckas med att få med allt.

Jag har iallafall gjort ett tappert försök och när någon skriker om att en artist eller låt fattas så ska jag per omgående säga om jag tycker den borde vara med på min lista eller inte.

Som i tidigare fall här på Kollaps så är det min egna subjektiva åsikt som är herre över tyckandet. Därför är det fritt att tycka tvärtom eller att fullständigt hålla med.

Jag bör väl tillägga det att den största våndan inför den här listan har varit att vissa favoritartister mycket väl skulle kunna klämma in tio till femton låtar på listan. Det skulle bli tråkigt och nästan lite löjligt om jag skulle ha med så många. Därför har jag lagt ett max på fem låtar per artist som får representera de andra. Inte helt korrekt kanske, men det skiter jag i. Ni får iallfall roligare texter kan jag säga.

Det här ska bli kul. Snart kommer nummer 78!


Fatal error: Uncaught Error: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php:80 Stack trace: #0 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/themes/kollaps/single.php(14): related_posts(3) #1 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/s...') #2 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/s...') #3 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/index.php(17): require('/var/www/html/s...') #4 {main} thrown in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php on line 80