47. Kent – Kräm

..och så var vi framme vid Kent. Vad ska jag säga om “Kräm” då? Jo, att jag tycker det är deras bästa låt från de första åren. Då ska man komma ihåg att jag hade grandiosa problem med bandet i fråga runt första plattan. Jag gillade det inte. När “Kräm” kom insåg jag att jag var dum i huvudet.

Kommentarer

3 kommentarer till “47. Kent – Kräm”

 1. Peter S 22 May 2008, 20:50

  Detta är bara så j-a bra!! Vill bara inflika att jag var en av de som golvades av första plattan. “Frank” är fantastisk.

 2. Michelle 22 May 2008, 21:44

  Kräm är grym, en låt jag aldrig kommer ledsna på. Är sjukt besviken över att jag aldrig fick se den live, dom begravde den dagen innan jag såg dom första gången-_-

 3. ze german 23 May 2008, 11:34

  Nu börjar vi snacka. Kul att du valde Kräm !! :-)

  Med risk för att svära i kyrkan så är de två-tre första skivorna helt överlägsna deras produktion från åren efter. Deras senaste skivor har varit snygga, men ack så tråkiga. Vissa låtar sticker ut, men mest är det en jämntjock gröt.

  Går hellre tillbaks och lyssnar på “När det blåser på månen”, “Ingenting någonsin” och liknande höjdare.

Pingbacks & Trackbacks