Skål!

I avslutningen kring denna veckas tema besynnerligt och bedrövligt uppträdande i andras och egna loger ska jag kort berätta om när vi hade releaseparty för “Consume Desire” på RomoNight, Kåren, Göteborg. Vi hade redan haft ett party i Stockholm på Tech Noir, Kolingsborg och var over the moon över att ÄNTLIGEN få släppa vår skiva.

Soundcheck hade under eftermiddagen strulat ordentligt för oss och vi hade hunnit till hotellet för en snabb dusch innan vi återvände till spelstället. Då upptäckte jag, Mattias, Sara, Jimmy & Tuben till vår stora glädje att arrangörerna av klubben, Tobbe & Tony, hade slagit på stort för våran skull. I lilla baren hade det dukats upp bord med vackra vita dukar. På dessa stod det hinkar med champagneflaskor i.

-Det var som faan vad de har tagit i, fan vad roligt!

utropade vi och öppnade en flaska. Vi skålade högtidligt, en halvtimma kvar till entrén skulle öppna. Vi satte oss ner och njöt.

Det dröjde tio minuter, sen kom det in en servitör som skrek till oss:

-Vad i HELVETE håller ni på med?

Vi svarade lugnt att han kunde tagga ner, vi var bandet. Han svarade då:

Vilket jävla band?? Det här rummet är bokat av ett slutet sällskap som ska fira ett bröllop!! Gå ut härifrån för helvete!

*

Kollaps vill härmed önska alla läsare en synnerligen god jul! Nu trycker jag på pausknappen för att i några dagar äta Tranåspizza, dricka glögg, spela spel, varva ner och ta det Bruno. Cheers!

Kommentarer

2 kommentarer till “Skål!”

  1. Sjögge 21 Dec 2007, 12:43

    God jul och tack för underhållande läsning. Vi hörs i Tranås i jul!

  2. Henrik 24 Dec 2007, 01:16

    Stackare. Jag och Carl drack ju dessutom upp halva eran back cider som ni fick (på riktigt).

Pingbacks & Trackbacks