4. Snubbarna på Marknaden i Milas

Jag var tveksam till att jag skulle gilla att klufsa omkring på en marknad med en sjuhelvetes massa människor. Jag  hade rätt.

Mina arbetskollegor tjatade på mig och jag följde med. I en liten Dolmasbuss som körde i snitt 150. Igen. När vi klev ut var det brännande hett. Och väl inne på marknaden var snubbarna i stånden långt från trevliga.

En snubbe skrek “Bäääääh!” efter mig och hånflinade åt min tuss på hakan. En annan kom fram och drog i det och gjorde en min full av avsmak. Den snubben kan idag vara mycket glad att han lever då Louise var mycket nära att bunta ihop honom på plats. Själv är jag ju närmast pacifist.

Vid ett skoförsäljarstånd köpte jag otroligt nog ett par dojjor. Jag orkade i vanlig ordning inte pruta nåt. Nåväl. När jag sedan nådde nästa stånd och inte köpte nåt där ropade mannen bakom dadelnötshögarna ” I Kill You!”.

Förfärade över detta oväntade dödshot trängde vi oss vidare fram i folkmassan. Hysteriskt. Vidrigt. En liten kille på kanske 10 blev oasen. Han såg snäll ut där han stod och försökte kränga strumpor. Jag tittade lite snabbt på sockorna men passerade. I KILL YOU skrek då den lille turkiska pojken efter mig.


Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php on line 80

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/classes/YARPP_Core.php on line 1870

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/classes/YARPP_Core.php on line 1870

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/classes/YARPP_Core.php on line 1870

Kommentarer

En kommentar till “4. Snubbarna på Marknaden i Milas”

  1. Kai 18 Aug 2008, 15:49

    Turk på burk smakar urk. Även turk utan burk är motbjudande, särskilt när de är “knallar” eller inkastare.

Pingbacks & Trackbacks