15. Alice In Videoland – Going Down

Heureka vad bra det här är, denna låt som är en av de mest spelade på klubb Music For The Masses. “Going Down” definierar ungefär vad jag gillar som mest med lite tyngre elektronisk musik: Tung DAFbas -numer även ett trademark för Alice In videoland-, kaxig sång, dansant beat och Depechiga melodier (slutet på denna låt är helt formidabelt). Detta ska, självfallet, alltid spelas på extremt jävla hög volym. Skitcool video med en skitcool Toril som bonus.

Kommentarer

5 kommentarer till “15. Alice In Videoland – Going Down”

 1. Andreas 4 Jun 2008, 09:43

  Och har ni fortfarande missat en av årets absolut bästa låtar stick och lyssna på Motherfucker (MF) på en gång!http://www.myspace.com/alic

 2. Martin S 4 Jun 2008, 10:26

  Och alla låtar som anspelar på att suga k*k (oavsett om de sjungs av män eller kvinnor) skall uppmuntras!

 3. Nomenklatura 4 Jun 2008, 11:55

  Inget Lip Service till Arvika?

 4. Andreas 4 Jun 2008, 12:04

  Nom> Nix, Lip Service ger sig ut på långresa under juni -först turkiet, sen grekland, tyskland.. om det blir några gig längs vägen återstår att se! ; )

  Sen när vi kommer hem i juli är det rätt in i studion för inspelning av Ep´n som släpps i september. Kommer bli, som Hasse Erkendahl brukar säga, “Mangel”!

 5. Pekman 4 Jun 2008, 14:02

  Denna har jag gått och väntat på ett tag nu att den skulle dyka upp, ligger bra där den ligger och kommentarer är överflödiga :)
  Kick ass helt enkelt!

Pingbacks & Trackbacks