14. Di Leva – Vi Har Bara Varandra


Rymdblomman i regnbågsklar dräkt.

Det här är en svensk klassiker. Det här är Tomas Di Levas finaste låt. Och jag älskar den.

Kommentarer

14 kommentarer till “14. Di Leva – Vi Har Bara Varandra”

 1. Mattias 4 Jun 2008, 14:04

  Om jag inte minns fel sjöng vi den här på en ett skumt karaoke ställe i Sumpan för en sisådär 6 år sen :-) Minns du det Andreas eller har du, klokt nog, förträngt det?

 2. Andreas 4 Jun 2008, 14:06

  Det är så att jag kan förtränga karaokesång, ja. Och i det här fallet minns jag icke detta! : D

 3. Pickadulver 4 Jun 2008, 14:54

  Kan inte släppa känslan av att vissa artister blivit lite väl favoriserade. Vi har så många bra artister och ändå får t.ex. DiLeva, som är en bra, men inte outstanding, knipa så många placeringar i toppen.
  På min önskelista hade jag bytt ut ett par av “dubletterna” mot någon av The Mary Onettes, Eskobar, Ratata, Pluxus, the Radio Dept., Jay-Jay Johanson, Tough Alliance, Karin Ström, Ingenting, Nikolas Makelberge, Le Sport och kanske ASSID som bubblare.

  Jag säger inte att dessa artister hör hemma i toppen, bara att jag hellre sett någon av dem på listan än att låta DiLeva ta upp en hel bänkrad själv.

 4. Jonas R 4 Jun 2008, 15:07

  Jag väntar fortfarande på Ratata/Mauro Scocco…
  Men det är ju Andreas lista. På min lista över Sveriges 78 bästa låtar finns det med en hel del namn som inte kommer att finnas här, det är bara att acceptera.(och gnälla lite)

 5. Superlimpan 4 Jun 2008, 15:13

  Vi gnäller lite mer! :D Jävla jismark som hatar bra pop! :P ;)

 6. Jonas R 4 Jun 2008, 15:21

  Han har ju 13 platser kvar att reparera sina misstag på.

 7. Jens 4 Jun 2008, 15:35

  Vi gnäller ännu enklare än så tycker jag! Jävla Jismark!

 8. Pickadulver 4 Jun 2008, 15:58

  Jag hoppas verkligen att mitt inlägg inte uppfattades som gnäll. Min vardag blir mycket roligare med en sån här lista att följa och kommentera. Jag ville mest vara med och synas lite.

 9. Andreas 4 Jun 2008, 16:00

  Jag är faktiskt mäkta förvånad över att jag inte missat nån låt som skulle varit med på min lista. Jag är mycket nöjd med min kommande topp och kan inte se att jag skulle vilja ha det annorlunda. : )

  Det blir inget Ratata, inget Scocco, inget Tough Alliance, inget Eskobar, ingen Ternheim, inget Mary Onettes, inget Le Sport, inget ingenting.

  Samtliga har övervägts och hamnat utanför. De flesta är bra, men i min bok finns det annat som är bättre!

  Så gnäll på..och skapa sen nåt konstruktivt av det destruktiva. Visa era egna listor! : D

 10. Pekman 4 Jun 2008, 16:45

  Pickadulvern, du sa ju bara det ja sa tidigare i listan men på ett mer konkret sätt ;)

 11. Mattias 4 Jun 2008, 21:27

  Andreas> Vi var rätt förfriskade också vill jag minnas, så det är fullt normalt att inte minnas detta :-)

 12. Mattias 4 Jun 2008, 21:31

  Pickadulver> Håller med om mycket på din saknar-lista. Att Di Leva fått för mycket plats håller är dock ett felaktigt påstående. Just det faktum att han fått den plats han förtjänar får mig att förlåta Andreas för övriga “fel” på listan :-)

 13. Peter S 4 Jun 2008, 22:02

  Det vore väl mycket märkligt om inte Andreas missat något totalt. Her Majestys “Cut me” kommer tex inte med, och det kan bara bero på att han inte har hört den. Sitter och plitar på en “vad har Andreas missat”-lista.

  “Vi har bara varandra” är sjujävla fin och Dilevas bästa :)

 14. Martin S 5 Jun 2008, 08:09

  Det här är Andreas subjektiva lista. Hans egen smak – no more, no less. Inget facit, alltså. Gör en egen, alla gnällneggon! (Och nej, A&F, Reeperbahn eller för den delen NASA hade inte varit med på min egen lista heller om jag iddes göra en).

Pingbacks & Trackbacks