10 Bästa Låtarna #4

4. BEYONCE – HALO

En absolut evergreen, inte tu tal om saken. Beyonce Knowles har i “Halo” den starkaste låten från hela sin megasuccé till karriär. Bättre än “Survivor”, “Bootilicious” och “Crazy In Love”. “Halo” kommer, precis som Alicia Keys “No One” överleva både dina barn och barnbarn.


Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php on line 80

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/classes/YARPP_Core.php on line 1870

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/classes/YARPP_Core.php on line 1870

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/classes/YARPP_Core.php on line 1870

Kommentarer

16 kommentarer till “10 Bästa Låtarna #4”

 1. Superlimpan 8 Dec 2009, 18:59

  Jag är också väldigt förtjust i den här låten och tycker precis som du att det är hennes starkaste.
  Men Alicia Keys bästa är väl ändå You don’t know my name. ;)

 2. Fredrik 9 Dec 2009, 02:19

  Jag ska nog inte gå så långt som att säga att jag är förtjust i det här. Jag ska nog säga att det inte berör mig så värst mycket. Låten i sig är det väl kanske inget fel på, men dom där jävla syntarna i bakgrunden kommer, för mig, stå som ett av 00-talets största lågvattenmärken. Dom äcklar mig så till den milda grad att jag vill kräkas. Jag kan acceptera Beyonce. Jag kan acceptera låten. Men annars så känner jag att finns det nått i musikvärlden som jag bara vill ta ställning mot så är det den supersliskiga, superluxuösa, Mtv-popen som får mig att sitta och tänka på svältande barn i Afrika kontra dyr päls och guldtänder.

 3. Fredrik 9 Dec 2009, 02:20

  Jag började med att säga att det inte berörde mig så mycket. Mot slutet insåg jag visst att det gjorde det lite grann i alla fall…

 4. Andreas 9 Dec 2009, 08:46

  Syntarna i bakgrunden är ju grymma. Och av alla låtar därute så är väl knappast “Halo” den som är supersliskig? Herre det här är ju typ 00-talets “Stay”(med Shakespear´s Sister). Hjärta, Freddan! Hjärta -inte superlyx och guldtänder!

 5. Martin S 9 Dec 2009, 09:45

  Jag säger som Andreas här. Hjärtat är med hela vägen. Och det är som bekant det viktigaste med musik, om man skulle fråga mig.

 6. Jocke J 9 Dec 2009, 11:56

  En riktigt bra, emetionell hitlåt. Tyvärr är Beyonce den typen av artist/superstjärna/produkt som jag aldrig kan ta till mig till 100%.
  Mycket hjärta i den här som sagt men vems hjärta. Sångerskans? Producentens? Textföfattarens? Skivbolagets? Larvigt jag vet men jag kan inte hjälpa det. De riktigt största soloartisterna nuförtiden lämnar alltid en liten fadd eftersmak av musikindustri efter sig känner jag. Hoppas jag kommer över det nån gång.

 7. Emmis 9 Dec 2009, 12:00

  http://www.youtube.com/watch?v=MbxH2XwFzpI

  Grymt bra liveframträdande. Blev lite småknäckt av den här insatsen bakom micken, enjoy!

 8. Emmis 9 Dec 2009, 12:08

  By the way! Glöm för guds skull inte iamx på denna lista:-) Har ja tippat en top 3 tro? :-)

 9. Andreas 9 Dec 2009, 18:18

  Magiskt klipp. Jag rös så jag fick tårar i ögonen. Rörande iamx… vänta & se… ; )

 10. Jens 9 Dec 2009, 20:27

  Du sätter väl förstås Wrong som etta din lilla fegis.

 11. Andreas 9 Dec 2009, 20:39

  Återstår att se vad jag tycker helt enkelt! : )

 12. DMC 9 Dec 2009, 21:04

  Jag tror du sätter denna låt som fyra bara för att visa att du har något sånär bred musiksmak.
  Inte en enda metallåt än så länge är lite märkligt. Eller en smaksak…

  Lyssna in dig på Immortal’s senaste LP innan du sågar hela metalscenen.
  http://open.spotify.com/album/54ejwKHEi8ZFnu0PX2nVw9

 13. Martin S 9 Dec 2009, 21:14

  Inte mycket plats kvar för “It’s not your birthday anymore”, noteras det från Söderströmskans pöjk :)

 14. Andreas 9 Dec 2009, 21:45

  Calle > Jag har och kommer, förhoppningsvis, alltid gilla låtar vare sig det är cumbia, rai, immortal, salt n pepa eller neubauten! : )

  Martin > Med viss sorg kan vi båda konstatera att jag faktiskt glömt bort denna pärla. Det säger väl både lite om mig och, sorgligt nog, Morrissey. Gubben hade inget bra år -Liverpoolskandalen var väl inte riktigt fair game. Plattan var väl inte superbra. Men! Och detta ska gudar och läsare ha klart för sig: Hade jag inte glömt “Its not Your..” hade den hamnat mellan plats 7 och 10 på denna lista.

 15. Martin S 10 Dec 2009, 09:08

  Jag är med dig på det mesta. Och det ÄR förbaskat svårt att hålla allt i skallen. Fuck, jag höll ju själv på att glömma bort hela 00-talets bästa låt när jag skissade på en egen 00-talslista. Jag vet, jag föll till föga jag också och började plita på en fast jag borde veta bättre… Hur som helst:
  Fatta. Förstaplatsen höll jag helt på att glömma. Guldmedaljen. Det säger väl egenligen mer om mitt eget bristande intresse för kalenderbitande och listmakande nowadays. Men ändå.
  Dock. Hade jag gjort en sådan här som du gör nu hade “It’s not your birthday anymore” kommit nånstans på plats…. fyra. Säga vad man vill om Morrisseys år. Men han har nog aldrig sjungit bättre.

 16. Thobias 11 Dec 2009, 18:13

  Har sett Beyonce live. Jag är med på Halo def.
  Ang. skvalmuisk läste jag förövrigt herr Söderströms inlägg ang. Idol. Glenn Medeiros ”Nothing’s gonna change my love for you”. Det var inte igår jag hörde den låten och tacksam för det är jag nog. Dock ett mycket skönt namedroppande.

Pingbacks & Trackbacks