Jag gillar´t…har du problem med det? #10

Nu påbörjar Kollaps! sin första lista 2009.

Det handlar om bra musik. Riktigt bra musik. Men kanske inte den som är listad i Q Magazines “50 best songs of the century”. Det kanske inte är spåren Low-fi klubbens flanellskjortade dj´s på söder lägger loss.

Men jag älskar Bailando. Jag avgudar Blümchens “Heute Ist mein Tag”. Jag rådiggar Rollergirl. Artister som i vissa kretsar, på Kollaps till exempel, skulle framstå som kredibla multikonstnärer bredvid de 10 på min lista. Och jag skäms inte för mig. Nu öppnar jag min garderob på vid gavel.

Den här listan handlar om smöriga snubbar, obegriplig styling och artister Noel Gallagher skulle arkebusera vid given möjlighet. Från nummer 10 till 1: Jag gillar´t..har du problem med det?

#10

Jag älskar det här. Smörigt och gött. Okej, skratta ni så ni inte kan titta för alla tårar åt gamle Demis och hans kläder. Men det är fan på bra på riktigt! Har du problem med det?

Kommentarer

3 kommentarer till “Jag gillar´t…har du problem med det? #10”

  1. Thobias 13 Jan 2009, 16:53

    Bailando är fan inte bra någonstans men det är ju svårt att kasta skit när man har egna skelett i garderoben. Vad är minst dåligt liksom? Måste tänka igenom 10 själv. //NG3..This is for the women of the world like me!!!

  2. Kai 14 Jan 2009, 11:39

    Jag har inga problem me att du gillar’t men själv blir jag provocerad.

  3. ze german 15 Jan 2009, 19:25

    Det här är kanske inte helt bra, men det finns mycket sämre som gjorts. Dock måste “goodbye my love” med samme man vara något av det mest smäktande som gjorts.

Pingbacks & Trackbacks