Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/themes/kollaps/functions.php on line 20

Jag gillar´t…har du problem med det? #10

Nu påbörjar Kollaps! sin första lista 2009.

Det handlar om bra musik. Riktigt bra musik. Men kanske inte den som är listad i Q Magazines “50 best songs of the century”. Det kanske inte är spåren Low-fi klubbens flanellskjortade dj´s på söder lägger loss.

Men jag älskar Bailando. Jag avgudar Blümchens “Heute Ist mein Tag”. Jag rådiggar Rollergirl. Artister som i vissa kretsar, på Kollaps till exempel, skulle framstå som kredibla multikonstnärer bredvid de 10 på min lista. Och jag skäms inte för mig. Nu öppnar jag min garderob på vid gavel.

Den här listan handlar om smöriga snubbar, obegriplig styling och artister Noel Gallagher skulle arkebusera vid given möjlighet. Från nummer 10 till 1: Jag gillar´t..har du problem med det?

#10

Jag älskar det här. Smörigt och gött. Okej, skratta ni så ni inte kan titta för alla tårar åt gamle Demis och hans kläder. Men det är fan på bra på riktigt! Har du problem med det?


Fatal error: Uncaught Error: Cannot use a scalar value as an array in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php:80 Stack trace: #0 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/themes/kollaps/single.php(14): related_posts(3) #1 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/s...') #2 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/s...') #3 /var/www/html/superautomatic.com/public_html/index.php(17): require('/var/www/html/s...') #4 {main} thrown in /var/www/html/superautomatic.com/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes/related_functions.php on line 80